Magyarországon az egyetlen következetes és hiteles párt a Magyar Kétfarkú Kutyapárt?
Inkább az egyetlen ellenzéki párt, amely hasznos is valamire nem csak a lopásra. :)
Én szimpatizálok velük, mert nincs más ellenzéki aki megérdemelné. Viszont nekik is vannak hibáik és ezt azért elferdítik. Ilyen a Máv bicikliút építés, ami nem tetszett. Önkényesen neki állnak és csinálnak valamit, de szóltak volna hatóságoknak, mávnak vagy bárkinek, ugyan. Figyu főnök, mi jót akarunk, megcsináljuk jól, ingyen és nem fogunk lopni és ezt nyilvánosságra hozni, ha elutasították/elfogadták akkor is nyernek...
" az ingyen sörre sajnos nem lehet tomegbazist építeni "
Én tömegesen rájuk szavaztam emiatt.
HakapesziM, inkább neked nincs humorérzéked. Vagy jobb esetben csak MÁSFAJTA humort kedvelsz. Kinek Markos-Nádas, kinek Hofi, kinek Kovács András Péter, kinek Bödőcs Tibor, kinek a Laár pour l'art társulat, és még lehetne folytatni.
Én "kutyás" vagyok, és vannak olyan poénjaik, amik nekem nem tetszenek (vagy nem tartok humorosnak, ahogy tetszik), de ez van.
....
#1.:
Egyetértek, különösen, hogy utálom a sört.
Nade az örök élet (plusz húsz év), na az már valami, arra már lehet alapozni. Nem? ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!