Igen ezeket fejlesztik is. Átszállnak ezekre az autósok? Nem. Inkább ülnek a dugóban és szidják a Karácsonyt.
Szigorúan egy autó egy ember felállásban.
"Nem fog a városvezetés segíteni neked eljutni gyorsabban a ből b be"
Oké, bocsánat, egy átolvasás után pár helyen elfelejtettem átírni a gyorsat kényelmesre. De azt kifejtettem (csak valószínűleg a kisregényemet nem olvastad el), hogy "gyors" vagy "kényelmes" vagy akármi alatt is én azt értem, ha biciklizés biztonságos, autózás dugómentes, tömegközlekedés pedig jól kiépített, egy szóval nem szenvedés használni.
"Miért veszélyes?"
Ez szubjektív megítélés. Szerintem sokan veszélyesnek tartják, ezt arra alapozom, hogy kevés a biciklis az utakon és ismerőseim jó része is diszkonfortosan érzi magát BP-n biciklizés közben (olyanok, akik akár 100 km-ket is simán letekernek pl. Balaton körül).
#27/27
Nyilván. Kiváncsi lennék a közlekedési módok megoszlására. Ha az autósok 50% alatt vannak, akkor el lehetne mondani, hogy egy idegesítő kisebbség, aki megnyomorítja a többség életét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!