Idősáv vagy a maszkviselés (volt) a bosszantóbb számotokra?
Én elhiszem, hogy van koronavírus, csak talán nem ennyire súlyos.
Hordjon az, aki akar maszkot, ennyi. A lepisálós téma nem feltétlen jó, mert én nem tüsszögök, köhögök a buszon, csak nagy-nagy ritkán, akkor se tarhó módon.
Számomra a maszkviselés a bosszantóbb, de ezzel szinte egyedül vagyok. Mindenki az idősávval jön, hogy az a rosszabb. Ha meg a maszk a rosszabb számára, be mer menni boltba maszk nélkül. Én nem és azt figyeltem meg (nem mintha annyira járnék ide-oda boltokba), hogy a boltokban el is várják a maszkviselést. Sőt, még őr is áll az ajtónál,hogy csak azt engedje be, akin maszk van.
Tehát aki nem adja be a derekát a maszkviselésnek(akár azért tiltakozik, mert "jaj,hát kötelező", akár azért, mert pánikroham jön rá), az éhen maradhat.
Ha meg annyira mindenki ellene lenne a maszknak, akkor az idősáv eltörlésnél nem örülnének, hanem bosszankodnának, hogy "miért nem a maszkot törölték el?!".
42: én meg pont, hogy látom a buszon is. Inkább hordják. Az már más, hogy az orrukat kidugják belőle, meg toka-álltartónak hordják talán.
De az meg szégyelli magát, aki még így se veszi fel...merthogy jaj, nincs rajta sehogy se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!