Idősáv vagy a maszkviselés (volt) a bosszantóbb számotokra?
Orvos vagxok, nem tüdő, mert olyan nem létezik, hanem sebész :)
Gondolom azok az ismerőseid, akikkel beszeltel a nagy Olaszországban, hasonló szemellenzős laikusok, mint te magad és annyira vannak képben a helyzettel, mint te.
Nálunk 6-an haltak meg múlthéten az influenza szövődményeibe, koronavírusban az egész járvány alatt senki sem, csak olyan volt, aki másba halt bele, de mivel a kórházakba alapból jelen van/bolt a vírus (mint ahogy az mrsa stb. stb), igy halala utan meg lett mintázva és a hírekbe már az kerül be, hogy abba halt bele. Szervi baja, elváltozása senkinek sem.volt. Egy átlag dohányosnak rondább a tüdeje, mint egy koronavírusnak..Errol ennyit.
És minden orvos ilyen szar helyesírással ír, és ilyen igénytelen fogalmazással ír? (és nem az elütésekről beszélek)
Nem vagy te orvos, kisbarátom, legfeljebb beteghordó.
Én pont a maszkos tábort tartom nyomingernek. De nem fogjuk egymást meggyőzni. Ti hordjátok, mi nem. Ennyi. És igen, valóban lesz*runk titeket, ezt jól látjátok. :D Amúgy Budapesten ma már igencsak kisebbségben vagytok. Alig látok maszkban bárkit is a tömegközlekedésen meg a boltokban.
Én amúgy átestem a betegségen. Azért sem félek, nem történt semmi.
ühüm, mert a gépelési hiba nalad egyenlő a helyesírással, gratulálok. Mikor mar nem tudsz mit belekötni, jön a tipikus nyelvtannácizás.
Ha kézzel írnak, akkor meg az lenne a bajod, hogy nem bírod elolvasni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!