A különleges jogkör és veszélyhelyzet megszűnésével a kötelező maszkivselésnek is vége?
Figyelt kérdés
2020. jún. 18. 02:24
1/15 anonim válasza:
A kötelező maszkviselés az szerintem soha nem ér véget. Mert jön az újabb hullám, ami be is robbanhat ha nem vagyunk elég óvatosak.
3/15 anonim válasza:
Sajnos nem. magyar közlöny 145. számában a 285-ös rendelet pont erről szól. :( Ha nem vagy 6 éven aluli, akkor üzletekben meg tömegközlekedési eszközökön továbbra is kötelező.
4/15 A kérdező kommentje:
Szomoru... En is atneztem a magyar kozlonyt, de lehet mar a faradtsag miatt nem talaltam benne.
2020. jún. 18. 07:39
5/15 anonim válasza:
Ahogy 3#- as mondja...a vásárlási idősáv viszont megszűnt mától.
6/15 anonim válasza:
Elvileg nem, gyakorlatilag tömegközlekedési eszközökön és kisboltokban a kutya sem szól rád, ha (nagyon helyesen) nem veszel maszkot. Egyedül a nagyobb áruházakban szólnak érte.
7/15 anonim válasza:
A nagyobb áruházakban sem szólnak. Tesco-Auchan-SPAR volt hogy se az őrön, se a dolgozókon nem volt.
Egyedül az ikeában pattogtak ahol amúgy enni is lehet. Vicces hogy fel kellene vennem arra a 10 méterre amíg odaérek a lenti hotdog büfébe
8/15 anonim válasza:
#6/7, Én tegnap fodrászatban voltam, és megrökönyödve néztem, hogy mindenkit maszk van :|. Hát én is felvettem, és a fodrász elkezdte úgy vágni a hajamat, aztán megbeszéltük, hogy a fülem körül nem igazán lehet így levágni, és jobb lenne levenni.
9/15 anonim válasza:
Én is voltam fodrásznál és senkin sem volt (külváros) az Árkádban lévő fodrász szalonban se hordják. Nagyon megosztó dolog szerintem valakik hisznek benne, valakik nem, ez mindennel így van.
10/15 anonim válasza:
Mind szép és jó, hogy sokan már nem veszik fel, én is utálom, de(!) boltosként ha nem kötelezem a vásárlót arra, hogy vegye fel és kapok egy ellenőrzést, nagyon megbüntetnek engem is és a vásárlót is. Ezzel nagyon sokan nincsenek tisztában. És igen, rajtam is kell lennie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!