Hát tudod, kedves 28-as, állítólag sebész válaszoló: az orvostudomány egy annyira szerteágazó tudomány, hogy az orvosok idővel specializálódnak. Van, aki belgyógyász lesz, van, aki sebész, stb. Kapaszkodj meg, olyan is van, hogy kutatóorvos. Épp az említett rokon mellé egyszer odakeveredett egy idősebb professzor, aki a maga területén nagy agy volt, de egy sima vérvételt nem tudott kivitelezni. Kapaszkodj meg, egy fül-orr-gégész nem fogja tudni kivágni a benőtt lábujjkörmödet, mert hiába orvos mindkettő, senki nem érthet mindenhez. Te például a fertőzésekhez nem.
2020. jún. 19. 14:20
32/45 anonim válasza:
Cserébe te pedig SEMMIHEZ nem értesz a szájaláson kívül. Na, ez a szép teljesítmény. :D
2020. jún. 19. 14:27
33/45 anonim válasza:
18: Azt ugye vágod, hogy az a "tudós" David Icke, aki ezt terjeszti, miszerint nem veszélyesebb az influenzától az pár éve még azért harcolt, hogy bebizonyítsa léteznek Gyíkemberek? :D Nem, ez nem propaganda, nézz utána a munkásságának, tényleg a Reptoidok létezése mellett harcolt. David Icke kapta fel és kezdte terjeszteni azt a hülyeséget is, hogy az 5Gnek lehet köze a Covidhoz és ezért gyújtották fel az 5G tornyokat Angliában.
Ezt az elméletet meg miszerint az influenza veszélyesebb egyetlen egy orvos mondta neki. Nem orvosok, hanem csak egyetlen egy orvos állította és ezt lobogtatja bizonyítéknak.
Youtube meg azért törölte mielőtt okoskodnál, mivel egységesen fellép minden hülye elmélet ellen a Coviddal kapcsolatban. Inkább örüljön Icke, mivel Japánban simán le is csuk mellette a rendőrség álhírterjesztés miatt.
2020. jún. 19. 14:37
34/45 anonim válasza:
28:
Legalább ne lennél ilyen ostoba? :D Kismillió féle orvos létezik, a sebészek meg teljesen mások. :D Ők műtenek, nem kutatnak, gyógyítanak, stb. :D Ilyen szinten a Politika kategóriában még senki nem égette be magát.
2020. jún. 19. 14:40
35/45 anonim válasza:
Szerintem itt te égeted magad egyedül, de te folyamatosan.
2020. jún. 19. 14:52
36/45 árokpart válasza:
Édes Istenem de jó, hogy vidéken élek egy kis faluban. Félő, hogy városban sokat járnék a rendőrségre, mert egyszerűen az ilyen okoskodó, öntelt, másnak megmondani mi a jó emberektől sajnos félő, hogy eljárna a kezem akár egy villamoson vagy buszon. A maszkban igenis lehet fulladni ha valakinek szívelégtelensége van akkor meg főleg.
2020. jún. 19. 14:59
37/45 anonim válasza:
Egyetértek az utolsóval. Azbilyeneknek egy nagy pofon hiányzik. Egyébként szerintem egy maszkhívő pattog itt, csak nagyon ráér, és nem veszi észre, hogy mindenki ellene van.
2020. jún. 19. 15:11
38/45 anonim válasza:
35: Jaja, én égetem magamat mikor te vagy az aki azt se tudja miként működik az orvosi rendszer. :D
2020. jún. 19. 15:23
39/45 anonim válasza:
Én mondjuk semmit nem mondtam az orvosi rendszerről. Az egy másik válaszoló volt. Viszont vele értek egyet, és TE nem tudsz semmit.
Szánalmas vagy.
2020. jún. 19. 15:44
40/45 anonim válasza:
Azért vicces, mikor azt hiszed vkivel vitatkozol, közbe meg nem :) látom tegnap óta, mióta nem jártam itt, senki sem lett okosabb, még mindig vannak, akik elhiszik ezt az ostobaságot és még terjesztik is. Hát azért tartotok ott ti, ahol.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!