Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Pontosan mik azok a fontos...

Pontosan mik azok a fontos intézmények amiket a Fidesz ural és mennyire?

Figyelt kérdés
Ugye 2/3 van a parlamentben mi az amire ez elég és mi az amihez 4/5 kell amire nem elég a Fidesz sem? A Fő ügyész Polt Péter tudom. Neki pontosan mik a jogai amikkel visszaélhet bármikor? Mi a helyzet a Számvevőszékkel? AZ érdekelne, hogy mit tehet meg a Fidesz a hatalmával ma de mi az amihez még ők is kevesek. Mit tehetnének meg legálisan a hatalmukkal visszaélve de mi az amiben az Eu vagy bármi más megakadályozná őket? Mivel lehetne őket legyőzni legálisan?

2020. jún. 14. 22:39
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
75%

31-es, látom, hogy nagyon erőlködsz, ezért szólok, mielőtt elpattannak a hajszálereid: nem vagyok DK-s. Nekem nyugodtan szidalmazhatod a DK-t, mert EGYETÉRTEK. A magyar politikában gyurcsánynál kizárólag orbán viktort tartom undorítóbb, hazugabb, gátlástalanabb és köpönyegforgatóbb megélhetési politikusnak.

A talpnyalás a te műfajod, te kis hazug!

Az IGAZSÁG pedig az, hogy Mádl Ferencet és Sólyom Lászlót is a a jobboldal támogatta és szavazta meg (Fidesz + MDF). A többi HAZUGSÁG.

2020. jún. 16. 10:33
 32/40 anonim ***** válasza:
70%

#30 Nagyon szánalmas amit csinálsz. Tényleg azt hiszed hogy az internet korában lehet így hazudni és mást ezzel vádolni? Ilyen, amikor a tolvaj kiált rendőrért.

Az én EREDETI MONDATOM a 20. számú hozzászólásban olvasható:

"Az ÁLLAMELNÖK pedig szinte mindvégig Fideszes volt az MSZP kormányzásai alatt: MÁDL FERENC és SÓLYOM LÁSZLÓ személyében!"

Ez a mondat MINDEN ELEMÉBEN IGAZ, ellenőrizhetően az EGYETLEN, SZÍNTISZTA IGAZSÁG.

Te erre a mondatra válaszolva kezdtél el HAZUDOZNI.

Őszintén mondom, hogy nagyon szánalmas amit csinálsz. Tényleg azt hiszed hogy az internet korában lehet így hazudni és mást ezzel vádolni?

BÁRKI LEELLENŐRIZHETI:

1. A Medgyessy-kormány alatt (2002. május 27. – 2004. október 4.) VÉGIG MÁDL FERENC VOLT AZ ELNÖK.

2. Az első Gyurcsány-kormány alatt (2004. október 4. – 2006. június 9.) MÁDL FERENC, majd SÓLYOM LÁSZLÓ VOLT AZ ELNÖK.

3. A második Gyurcsány-kormány alatt (2006. június 9. – 2009. április 14.) VÉGIG SÓLYOM LÁSZLÓ VOLT AZ ELNÖK.

4. A Bajnai-kormány alatt (2009. április 16. – 2010. május 29.) VÉGIG SÓLYOM LÁSZLÓ VOLT AZ ELNÖK.

Az én állításom tehát, miszerint "Az ÁLLAMELNÖK pedig szinte mindvégig Fideszes volt az MSZP kormányzásai alatt: MÁDL FERENC és SÓLYOM LÁSZLÓ személyében!" (lásd: 20. számú hozzászólás) úgy, ahogy van, a tényeken alapuló, SZÍNTISZTA IGAZSÁG.

SEHOL nem írtam semmit arról korábban, hogy ki, mikor, hogy jelölte vagy választotta őket, én a TÉNYT rögzítettem, hogy ÍGY VOLT.

Te azóta oldalakat HAZUDTÁL tele és ferdítettél, csúsztattál végig, de az én állításom ettől függetlenül A SZÍNTISZTA IGAZSÁG, a tied pedig HAZUGSÁG.

2020. jún. 16. 10:45
 33/40 anonim ***** válasza:
70%

Adott tehát két állítás, vizsgáljuk meg, melyik igaz, melyik hazugság:

1. A 20. számú hozzászólásban én szó szerint azt írtam: "Az ÁLLAMELNÖK pedig szinte mindvégig Fideszes volt az MSZP kormányzásai alatt: MÁDL FERENC és SÓLYOM LÁSZLÓ személyében!"

Ez az állítás IGAZ.

2. A 24. számú hozzászólásban, az enyémre válaszolva, te szó szerint azt írtad: "az államfő nem volt ellenzéki..."

Ez az állítás HAMIS. Egy nettó HAZUGSÁG.

Minekutána tényszerűen megállapítható, hogy az én állításom a SZÍNTISZTA IGAZSÁG, a tied pedig EGY HATALMAS HAZUGSÁG, nincs miről tovább beszélni.

Bárki láthatja, melyikünknek szokása HAZUDNI.

2020. jún. 16. 10:49
 34/40 anonim ***** válasza:
11%

Kedves baloldali elmebetegek!

Nem csak az államfő személye a lényeg! Például Karácsony Gergely jelenlegi "főpolgármester" a hatalomra kerülésekor rögtön tisztogatásokba kezdet és mindenhol leváltotta a vezetőket ahol nem a balibek voltak a vezetők nem érdekelte, hogy az illető akit leváltottak évek óta sikeresen - szakszerűen irányított egy intézményt helyette akkor is a haverokat juttatta pozícióba (lásd Vágó István röhejes kinevezését vagy a főpolgármester helyettesek számát stb...) ugyan ez volt az MSZP kormányzás idején mindenhova olyanokat ültetek akik balibek és haverok voltak.

Miért kell ezt letagadni???

2020. jún. 16. 17:35
 35/40 anonim ***** válasza:
69%

"mindenhol leváltotta a vezetőket"

Nem mondod. Leváltotta azokat a droidokat, akik csak lopni voltak ott? Azta mindenit.

"az illető akit leváltottak évek óta sikeresen - szakszerűen irányított egy intézményt"

Bp sehol nem volt sikeres az elmúlt időkben.

Vágó kinezése miért volt röhejes? Egy olyan bizottságról beszélünk, ahol előtte sem szakmai alapon voltak emberek.

"Miért kell ezt letagadni?"

Senki nem tagadja, hogy a fidesz lop, csal hazudik, amint hatalom közelébe kerül ,ezért kellett leváltani őket.

2020. jún. 16. 17:49
 36/40 anonim ***** válasza:
64%

Az államfőket a parlament válasza meg - de hát az említett államfőket a baloldal támogatása nélkül nem lehetett volna megválasztani.

[link]

2020. jún. 16. 17:56
 37/40 anonim ***** válasza:
82%

"mindenhol leváltotta a vezetőket"

Nem mondod. Leváltotta azokat a droidokat, akik csak lopni voltak ott? Azta mindenit.

"az illető akit leváltottak évek óta sikeresen - szakszerűen irányított egy intézményt"

Bp sehol nem volt sikeres az elmúlt időkben.

Vágó kinezése miért volt röhejes? Egy olyan bizottságról beszélünk, ahol előtte sem szakmai alapon voltak emberek.

"Miért kell ezt letagadni?"

Senki nem tagadja, hogy a fidesz lop, csal hazudik, amint hatalom közelébe kerül ,ezért kellett leváltani őket.

Rendesen HÜLYE vagy!!!!

2020. jún. 16. 17:57
 38/40 anonim ***** válasza:
14%

"Rendesen HÜLYE vagy!!!!"

Jah, ez abban látszik, hogy mennyire sikerült cáfolni, és nem csak személyeskedtél. :D

2020. jún. 17. 01:13
 39/40 anonim ***** válasza:
75%
Aki hülyén viselkedik, az nagy valószínűséggel hülye.
2020. jún. 17. 02:15
 40/40 anonim ***** válasza:
75%
Amúgy kedves 39 - es. Te neked kellett volna első sorban cáfolni a felhozott vádakat.
2020. jún. 17. 02:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!