Akik azért sivalkodnak hogy a fidesznek nem fontos a munkahelyteremtés az bújjon el és szégyellje magát. Mit szóltok hogy mégis fontos nekik a munkahelyteremtés?
Eddig 0 munkahelyet teremtettek, és abszolút le is szarják a munkanélkülieket.
Nálunk sokkal szegényebb országokban is sokkal többet segítenek a bajba jutottaknak. Ez is azt bizonyítja, hogy ez az ország mélyen balkáni.
16:04: én is olvastam a cikket. Ez valahol annyira jellemző.
Biztos a három hónap után majd mehetnek ki a koronavírus miatt munkanélkülivé váltak dolgozni Mongóliába. Csak így tudom elképzelni. :)
Végre már elkezdtek kormányozni.
Remélem lesz közvetlen Budapest-Mongólia metróvonal is, különben irtó sok idő fog lejönni a szabadidőnkből a munkába bejárás miatt.
Elbújva elvannak,hogy szégyelik-e magukat azt nem tudom mert a nagy arcukat sem látni sehol egyik hazafitynek sem.
Egy-két gyengejellemű dudálgat,Gerike facebukkozik oszt ennyi.
Se Klára asszony se fletó se Újhelyi setöbbi....
9: ki mondta, hogy nincs? A 6os azt írta, hogy az államnak nem kell munkahelyeket teremteni. Tehát akkor minden iskola, kórház, hivatal, stb. magánkézben lenne és nem havi 7-20ezer Ft-ot kellene fizetni az orvosért, hanem minden alkalommal 20-25ezret. Plusz az iskola is fizetős lenne havi min. 100ezerért. Természetesen akkor kevesebb lenne a munka, hiszen az állam nem hatékonyságra törekszik (a magyar meg aztán legkevésbé), a magáncég viszont csak annyi embert alkalmazna, amennyi szükséges a szolgáltatáshoz. A hivatalok ha ki lennének szervezbe, a jelenlegi dolgozók felét alkalmaznák.
Ezek szerint van, aki ennek örülne. Akkor azok most biztosan ujjongnak örömükben, hogy a magyar állam nem Magyarországon teremt munkahelyet, hanem Mongóliában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!