Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Akik azért sivalkodnak hogy a...

Akik azért sivalkodnak hogy a fidesznek nem fontos a munkahelyteremtés az bújjon el és szégyellje magát. Mit szóltok hogy mégis fontos nekik a munkahelyteremtés?

Figyelt kérdés
[link]
2020. ápr. 30. 16:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
74%

Eddig 0 munkahelyet teremtettek, és abszolút le is szarják a munkanélkülieket.

Nálunk sokkal szegényebb országokban is sokkal többet segítenek a bajba jutottaknak. Ez is azt bizonyítja, hogy ez az ország mélyen balkáni.

2020. ápr. 30. 16:03
 2/11 A kérdező kommentje:
A linket nézd. Abban van a csattanó. :D
2020. ápr. 30. 16:04
 3/11 anonim ***** válasza:
85%

16:04: én is olvastam a cikket. Ez valahol annyira jellemző.

Biztos a három hónap után majd mehetnek ki a koronavírus miatt munkanélkülivé váltak dolgozni Mongóliába. Csak így tudom elképzelni. :)

2020. ápr. 30. 16:07
 4/11 anonim ***** válasza:
70%

Végre már elkezdtek kormányozni.

Remélem lesz közvetlen Budapest-Mongólia metróvonal is, különben irtó sok idő fog lejönni a szabadidőnkből a munkába bejárás miatt.

2020. ápr. 30. 16:09
 5/11 anonim ***** válasza:
15%

Elbújva elvannak,hogy szégyelik-e magukat azt nem tudom mert a nagy arcukat sem látni sehol egyik hazafitynek sem.

Egy-két gyengejellemű dudálgat,Gerike facebukkozik oszt ennyi.

Se Klára asszony se fletó se Újhelyi setöbbi....

2020. ápr. 30. 16:13
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Én ellenzéki vagyok és szerintem nem a kormánynak kell munkahelyeket teremtenie.
2020. ápr. 30. 16:22
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
LoooooooooooooooL, a cikket csak most olvasom el, a Mongóliai gyárról amit mi építünk xD
2020. ápr. 30. 16:31
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
6os: akkor kinek? Gondolom arra gondolsz, hogy a cégeknek, de a kormány tudja befolyásolni azt, hogy teremtsenek munkát. És hogy itt teremtsenek, ne pl. Szlovákiában. Egyébként az állam is teremt munkát, nem is értem miért nem tetted bele, hogy "csak" a mondatodba. Kinek kellene pl. a kórházi, iskolai munkákat teremtenie? Magáncégeknek? Privát oktatást és egészségügyet szeretnél?
2020. ápr. 30. 16:32
 9/11 anonim ***** válasza:
16:32: az már ma is van, és általában jobb, mint az állami.
2020. ápr. 30. 16:45
 10/11 anonim ***** válasza:

9: ki mondta, hogy nincs? A 6os azt írta, hogy az államnak nem kell munkahelyeket teremteni. Tehát akkor minden iskola, kórház, hivatal, stb. magánkézben lenne és nem havi 7-20ezer Ft-ot kellene fizetni az orvosért, hanem minden alkalommal 20-25ezret. Plusz az iskola is fizetős lenne havi min. 100ezerért. Természetesen akkor kevesebb lenne a munka, hiszen az állam nem hatékonyságra törekszik (a magyar meg aztán legkevésbé), a magáncég viszont csak annyi embert alkalmazna, amennyi szükséges a szolgáltatáshoz. A hivatalok ha ki lennének szervezbe, a jelenlegi dolgozók felét alkalmaznák.

Ezek szerint van, aki ennek örülne. Akkor azok most biztosan ujjongnak örömükben, hogy a magyar állam nem Magyarországon teremt munkahelyet, hanem Mongóliában.

2020. ápr. 30. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!