Jelenleg Orbán kormányzása alatt van valamilyen intézkedés ,segítség azoknak az egyedülálló ,egyedül élő embereknek akik lakáshoz,házhoz,otthonhoz szeretnének jutni ?
Szerintem eddig is arról volt szó, hogy miért kapnak a gyerekesek házra és autóra támogatást és miért nem az iskolázásra kapnak támogatást, vagy adókedvezményt és más értelmes támogatást. Így konkrétan ők a semmire kapnak támogatást, ezért az egyedülállók és gyerektelen párok ugyanúgy kaphatnának a semmire.
Igen, a semmire, mert mint írtam egy gyerek nem jelent semmit: nem tudni, hogy hasznos lesz-e az államnak, vagy csak nyűg. Ha az iskolázás után kapnák a támogatást, ki lehetne szűrni azokat, akik csak a pénzért potyogtatják a gyerekeket, vagy nem nevelik őket megfelelően. Ugyanígy ha adókedvezmény kapnának, akkor ezzel azok, akik minimálbérre bejelentve milliókat keresnek máris kiesnének. Ezek az emberek és a gyerekeik milyen hasznot hoznak az államnak? Az adókerülést fogja a gyerekének is tanítani.
Az állam nem törődik a minőséggel, csak darabra több legyen a gyerek.
Mmint írtam, nagyon könnyen megeshet, hogy egy egyedülálló sokkal több hasznot hoz az államnak, mégsem kap egy fillér támogatást se, sőt, hátrányban van, mert az ingatlanok ára növekszik, mások még 3 gyerekkel is könnyebben boldogulnak ugyanannyi fizetésből, mint egy egyedülálló vagy egy gyerektelen pár.
És még mielőtt... nem vagyok érdekelt, nem kell állami támogatás, mert nem is Mo-n élek, de egyébként se szorulok rá és nem irigykedem a gyerekesekre sem és nem gyűlölöm őket. Egyszerűen csak nem értek egyet ezzel a támogatási formával, szóval hagyjuk a mindenki aki nem ért egyet, az gyűlöl, irigy és a szokásos "érveket".
Az, hogy miről beszélsz te és, mi a kérdés az nem ugyan az.
De megint terelsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!