Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jelenleg Orbán kormányzása...

Jelenleg Orbán kormányzása alatt van valamilyen intézkedés ,segítség azoknak az egyedülálló ,egyedül élő embereknek akik lakáshoz,házhoz,otthonhoz szeretnének jutni ?

Figyelt kérdés
Valami támogatás ? Pont nem a csokra gondolok meg a falusi csokra amihez kell egy pár és gyerekek. Simán egyedülálló embereknek valami támogatás ?
2020. jún. 9. 18:47
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/72 anonim ***** válasza:
69%

aki leír olyat, hogy "balsivalkodók", annak semmi értelme bármit is írni, mert politikát visz mindenbe, miközben minimális, középiskolás gazdasági tudással tudhatná hogy mi az összefüggés, de azért megpróbálom egyszerűen, hogy megértsd: kereslet és kínálat.

Ennél egyszerűbben nem tudom, talán így sikerül megértened. Ha nem, akkor ez van, tanulnod kell.

2020. jún. 10. 17:19
 62/72 anonim ***** válasza:
0%

nekem kínos balsivalkodó, hogy itt jössz a kereslet kínálattal és még ezt az egyszerű koncepciót sem vagy képes felfogni

a CSOK pénzek gyűszűnyiek az ingatlanpiac volumenéhez képest, és mégcsak nem is budapesten veszik igénybe leginkább a CSOK-ot

ugyan mekkora hatása van az ingatlanok értékére az, hogy csak olyan lakásra lehet elkölteni amit utána 20 évre kivonnak az ingatlanpiaci forgalomból?

mennyivel változtatja a meredekségét a kínálati görbének vagy mennyivel tolja azt jobbra az a CSOK ami az ingatlanpiac volumenének ezrelékét teszi ki?

2020. jún. 10. 18:32
 63/72 anonim ***** válasza:
69%

A CSOK miatt az új 60 négyzetméter feletti (CSOK kompatibilis) lakások aránya megnégyszereződött.

[link]

CSOK változásai miatt egyes szegmensekben mégis emelkedhet az adásvételek száma

A falusi CSOK bevezetésével közben várhatóan a községekben is emelkedni fog a családi házak ára

[link]

Nyilvánvalóan a CSOK növeli a kereslet vásárlóerejét

[link]

Óriásit drágulhatnak a lakások a kibővített csok miatt

[link]

2020. jún. 10. 19:19
 64/72 anonim ***** válasza:
0%

Csak a csok miatt. Így van. Hidd el ezt. És ne láss. Ne lásd azt, mi történt covid lockdown alatt. :)

Te aztán tényleg makacs fejűségeddel csak a feszkót vagy képes szítani még az autókra is irígykedsz. Ez a stílus nem arról szól, hogy felfogod a körülötted lévő világot, hanem nárcisztikusan csapkodsz, hátha eltalálsz valamit.

Csináld. Biztos eredményes leszel vele. Eddig is bevált ugye?

2020. jún. 10. 19:40
 65/72 anonim ***** válasza:
50%

"Engem csak az zavar, hogy a CSOK-nak hála négyszerese lett az ingatkan ára."

Ez hazugság.

A kereslet lett max 4x nem az ára! :)

2020. jún. 10. 19:42
 66/72 anonim ***** válasza:
0%

Tetszik ez a sok 0%. Miközben jót írnak.

Ez azt jelenti, hogy nincs értelme itt vitatkozni és infókat megosztani, mert kicsit sem érdekel senkit a valóságot.

2020. jún. 10. 20:55
 67/72 A kérdező kommentje:
Matolcsi is megmondta,hogy a fidesz által hozott dolgok pl.csok nyomta fel az árakat. Ez az ő hibájuk. Még ő is megmondta,hogy ezt elszúrta a fidesz. Most mit kell itt szépíteni. Aznap jöttem fel utoljára a gyk-re mikor feltettem a kérdést ,de nem számítottam rá,hogy 60 -nál több lesz itt a válasz ,de igazából átcsapott az egész veszekedésbe . 2 oldalnyit elolvastam ,de utána már fölösleges mert átcsapott az egész veszekedésbe.
2020. jún. 11. 11:00
 68/72 anonim ***** válasza:

Egyértelmű tényeket vesznek figyelmen kívül.

Mit vársz?

2020. jún. 11. 14:23
 69/72 anonim ***** válasza:
69%
"Ez azt jelenti, hogy nincs értelme itt vitatkozni és infókat megosztani, mert kicsit sem érdekel senkit a valóságot." Mondja ezt az, aki az egyértelmű, szakértők által, linkekkel alátámasztott és nem csak egy vadidegen, unatkozó gyk-s által leírt infókat is képes figyelmen kívül hagyni.
2020. jún. 11. 19:28
 70/72 anonim ***** válasza:
0%

Nincsenek figyelmen kívül hagyva. Le van írva szépen, hogy töredékét vizsgálják a jelenségnek és egyáltalán nem egy dimenziós a történet.

De a kérdés arról szólt, hogy a szingliket miért nem támogatják és nem az, hogy egyesek szerint mit okozza az ingatlan drágulást.

Esetleg, aki eltereli a témát egy másik témára, aztán az autóra, amit hamisan érvel... Még mindig nem arról van szó, hogy mit kapnak a családosok, hanem a szingli akar minden kötélezettség nélkül kapni ugyan annyit a semmire.

2020. jún. 11. 19:36
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!