Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jelenleg Orbán kormányzása...

Jelenleg Orbán kormányzása alatt van valamilyen intézkedés ,segítség azoknak az egyedülálló ,egyedül élő embereknek akik lakáshoz,házhoz,otthonhoz szeretnének jutni ?

Figyelt kérdés
Valami támogatás ? Pont nem a csokra gondolok meg a falusi csokra amihez kell egy pár és gyerekek. Simán egyedülálló embereknek valami támogatás ?
2020. jún. 9. 18:47
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/72 anonim ***** válasza:
0%
nem nagyon mertél ám számokat felhozni
2020. jún. 9. 21:39
 32/72 anonim ***** válasza:
100%
Egy kőműves háromszorosát keresi egy diplomás tanárnak. Úgyhogy ez nem jött be.
2020. jún. 9. 21:48
 33/72 anonim ***** válasza:
48%

egy év egyetem 1 millió forintba kerül

a tanári szakon is

2020. jún. 9. 21:51
 34/72 anonim ***** válasza:
74%
#16 Azért kapják, hogy megjegyeztessék a felnövő generációkkal a szülők, kihez kell hűségesnek lenni. A kivándorláshoz úgy áll hozzá a kormány, hogy "jaj de jó, elhúznak a fiatalok, akik amúgy sem szavaznának ránk", és mivel sokan szülnek majd ezért a random 10 millás segíjért, a most lelépők ki lesznek pótolva kevésbé értelmes, hűséges szavazókkal, így örülhetnek a német autógyárak és a fidesz is. Amúgy ez nem valami nagy világmegfejtés, szerintem ezt 30 iq felett mindenki képes belátni - tehát a fenti kétpipás troll sajnos kiesett és nem is érdemes őt győzködni -, de azért jobb ez így leírva.
2020. jún. 9. 21:56
 35/72 anonim ***** válasza:
26%

34esnek gondolom a katka meg az annuska a példakép

nem is látszik rajtuk így 30 évesen a 3 műszak, soha életükben nem dolgoztak :DD

ők a bezzegértelem?

2020. jún. 9. 21:59
 36/72 anonim ***** válasza:
17%
A szingli nem járul hozzá a nemzet növekedéséhez, ezért nincs támogatva. Ha házas lesz, vagy egyedül nevel gyereket, kap támogatást.
2020. jún. 9. 22:00
 37/72 anonim ***** válasza:
67%

"A szingli nem járul hozzá a nemzet növekedéséhez" csak adót fizet, dolgozik, esetleg épületeket tervez, gyógyít vagy tanít

A gyerekes meg otthon ül, neveli a gyerekeket, akikből aztán vagy lesz valami értelmes, vagy nem és közmunkásként tartja el őket az állam. Esetleg ők is szinglik lesznek.

Mivel is járult akkor hozzá a "nemzet novekedéséhez" a gyerekes?

2020. jún. 9. 22:04
 38/72 anonim ***** válasza:
69%
Tévedés. Az egyedülálló szülő nem kap kutyafülét sem. A rokonok segítségén kívül. Én sajnos tudom.
2020. jún. 9. 22:09
 39/72 anonim ***** válasza:
0%

A gyerekekkel, ami befektetés a jövőbe és egyáltalán nem addig ül otthon a gyerekkel, amíg abból lesz valami "értelmes".

Én is magamból indulok ki. A gyerekből szerintem is értelmes lesz. A fogalmatlan hülyegyerek, akinek lehetetlen munkát adni (c vitaminosokon kívül), az hosszú ideje 14.8% és 17% között van.

Az anyja nem alanyi jogon fog jutalmat kapni, hanem ha dolgozik. Akinek az anyja dolgozik (na persze nem csak papíron, hanem valóban dolgozik), az példát vesz az anyjáról és dolgozni fog.

Nos.

A jelenlegi nyugdíjas, aki nem dolgozik, a fiatal munkaerő megtermelt nyugdíj járulékából kapja a pénzt.

Ha nincs fiatal munkaerő, nincs nyugdíj.

Ha nincs következő nemzedék, nincs fiatal munkaerő.

Ha nincs gyerek, nincs következő nemzedék.

Ha nincs mindez nincs meg, nem fenntartható hosszú távon az ország.

Ez a rendszer nem magyar rendszer. Ez rengeteg helyen működik.

A gyerek nevelése nehéz. A gyerek nevelése költség. A gyerek nevelése olyan többlet, amit az sem tud megfizetni, aki valóban akar gyereket, tehát egyrészt vagy a szegény és nem törődöm, majd lesz valahogy emberek élete, vagy a gazdagoké, akik biztonságban életnek.

Magyarország a felzárkózó országok közé tartozik. Egyáltalán nem képes egy átlag ember 30 éves koráig oda eljutni, hogy anyagi biztonságban nevelhessen gyereket.

A CSOKozás előtt olcsóbbak voltak az ingatlanok, mint ma, még akkor is, ha a támogatást bele szamolom. Egyedül a 3+ gyerek bevállalása után jut HITEL, ami segítséget jelent rövid távon.

Mi ezzel a hatalmas gond? Az hogy az árak azoknak is drágábbak lettek, akik nem akarnak három gyereket. Ezek mind hátrányba kerültek.

Én pl már abon is voltam, mert terhesen vesztettem el az állásom és 2 hónapig az utcán laktam, inkább mentem abra, mert nem volt támogatás.

Mostmár van támogatás. Mostmár nem jön össze a gyerek.

Mostmár szó szerint bhatom. Az állam meg az árak növekedését segítő külföldi befektetők és a CSOK által megnőtt ingatlan és főleg albérleti árak növekedésében jelentős szerepet játszott.

Utólag sem látják és előre is figyelmeztették őket, mit fog ez eredményezni.

A szinglik nagyobb hátrányban vannak. Igen.

Cserbe mobilisabbak. Ha nem lenne családom, tudnék többet keresni és többet félre rakni egy másik munkahelyen egy másik városban egy másik országban.

Lenne szabadidőm újabb iskola elvégzésére és többet tudnék kihozni magamból, jobban el tudnám magam adni. Igaz most is tanulok, de napi pár órát.

(talán le kéne állni a gyk nyomkodással és akkor még többet tudnék fejlődni és jobban el tudnám magam adni, de ez kikapcsol és szórakozás... Azaz lustaság és luxus, amire nem feltétlen van erőforrásom).

Remélem így világos, hogy miként járul hozzá hosszú távon a gyerek és mégis mit jelent ez a szingliknek.

Az a 2.5 év, amit az anya otthon tölt utána megjelenik extra adóban, mert többet költ a gyerekre, mint ami a támogatás, és 16-24 év múlva megjelenik egy újabb munkaerőként.

Te 2.5-3 év befektetés után tudsz olyan hozamot hozni, mint egy új munkaerő 16-24 év múlva?

Nem tudsz.

2020. jún. 9. 22:30
 40/72 anonim ***** válasza:
90%
#38 nővérem egyedülálló szülőként a szingliknek ellentétben kap támogatásokat önkormányzattól, iskolától, tanfolyamokon, kiegészítésként, adózásban.
2020. jún. 9. 22:33
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!