Mit szóltok ehhez? Szerintetek is a zsidók az oka mindennek?
A következő dolog amit leírok nem az én okfejtésem,én ezt csak hallottam,és kíváncsi vagyok a többi ember mit tud erről,mit szól hozzá?
Szóval azt hallottam,hogy:
A zsidók nagyobb százalékban ott vannak a parlamentben, mint a magyarok.valamint a legnagyobb multik is a zsidók kezében van.És hogy a zsidók leendő új hazájukként tekintenek Magyarországra,merthogy számukra ez maga a Kánaán,minden meg van a földünkön,amire szükségük van.
És,hogy már legalább 50éve befurakodtak közénk,és tudatosan épültek be mindenhova.És hogy a magyar-cigány ellentéteket is ők élezték ki ennyire azzalhogy:a cigányokat tenyésztikmert ugye minnél több kölykük van,annál több pénzt kapnak,egy átlagos magyar fiatal házaspár,még azt is meggondolja,hogy egy gyereket is bevállaljon e az anyagi helyzetük mellett.
És az a céljuk,hogy a két nép írtsa ki egymást, a gazdaság romokba heverjen(ami sikerült is)és könnyen felvásárolhassák szinte az egész országot,és amikor a nép már teljesen magatehetetlen,akkor szépen bevonulnak!illetve már félig-meddig itt is vannak és már most minden az ő kezükben van!
és még egy ismerősöm külföldön(asszem Jordániában) azt látta,hogy a taxi ablakán egymás mellett volt a zsidók zászlója,meg a Lánchíd,és a felirat,hogy magarország az új hazám!
Vagy valami ilyesmi.
Én nem igazán vagyok képben a politikával,de ezeket a dolgokat egy olan embertől hallottam,akit úgy ismerek,hogy nagyon értelmes,tájékozott,és sokfelé járt már a nagyvilágban.
Még valami olyanmit is mondott,hogy a nagy bevásárlóközpontokat is azért építik százszámra,hogy a fiatalokat elvakítsák,ne foglalkozzanak,a politikával,és átmossák az meberek agyát.
Hááát nem tudom...szerintem van benne valami...
"A vilag leggazdagabb emberei kozott (Bill Gaetztol az angol kiralynoig) nincs egy zsido sem."
Miért és szerinted a világ leggazdagabb emberei egyben a legnagyobb befolyással is rendelkeznek? Pl a FED tagjai, a nagy multicégek igazgatói, a médiamágnások az ipari, fegyver, gyógyszerlobbi nagyobb befolyással bír, mint ezek a "leggazdagabbak" akik csak bábfigurák gyakorlatilag. És egyébként Bill Gates miért ne lenne zsidó?
Még ezeket is végignézheted, mert nem biztos, hogy Izraelben is pont így tanítják:
http://www.youtube.com/watch?v=Q8uKTtJ-RLI
http://www.youtube.com/watch?v=0aN5GHUOU5M&NR=1
http://www.youtube.com/watch?v=1r7snqJjb8c&NR=1
http://www.youtube.com/watch?v=jII0SnLgE7Y&NR=1
Mielőtt elkezdenél antiszemitázni, vedd figyelembe, hogy a video olyan forrásokat vesz alapul mint a National Geographic, Reader's Digest amik antiszemitizmusssal nem vádolhatók.
érdekes hogy itt fröcsögsz hogy a zsidó propagandának ne higyj, mer beetetnek vele.. és nem veszed észre hogy téged ugyanugy etetnek csak másik propagandával..
Kedves utolsó! Mondj nekem egy példát, egy személyes történetet, tapasztalatot amikor téged egy zsidó akárhogyan is de megkárositott... nem érdekelnek az olyan sztorik hogy a kommunizmust egy new yorki lakásba lakó de félig örmény félig zsidó anyától származó igazából néger szabadkömüves hozta el magyarországra.. valami ami veled történt és kárositott téged egy zsidó...
Különben meg, ez mindenkinek szól, és nem csak zsidókra nézve:
azt utáld aki elköveti és ne azt akinek ugyanolyan a vallása, származása vagy börszine mint az elkövetőért...
22:34
"azt utáld aki elköveti és ne azt akinek ugyanolyan a vallása, származása vagy börszine mint az elkövetőért..."
Persze csak tudod ha bizonyos származásúak általában "elkövetők" akkor az ember az ilyen származásúakkal szemben előítéletes lesz.
Zsidókkal egyébként személy szerint még valóban nem volt semmi negatív élményem, viszont egy másik szintén igen védett és igencsak "ártatlan" kisebbséggel a cigányokkal szemben volt. És érdekes módon pont azok voltak a problémák velük, amiket az ilyen "sztereotípiákban" meg "propagandákban" terjesztenek róluk. Így nem nehéz belátni, hogyha olyan környezetben lettem volna ahol zsidókból van sok, akkor az azokról szóló sztereotípiákat is a saját bőrömön tapasztalhattam volna.
de cigányok közt se mind olyan mint amit hallani lehet.. minap dolgoztam gyárban és egy cigánysrác mellé osztottak be, tök jól elbeszélgettünk... persze hogy rászolgáltak a cigányok a cigányviccekre stb meg az előitéletre.. de nem lehet valakit azért utálni mert cigány vagy mer zsidó de közbe nem is ismered... hogyha 1000 cigányból 995 megtámad utáld azt a 995öt, és a maradék ötöt ne... persze van fenntartása az embernek, de az ne gyülölet legyen hanem max tapasztalatból fakadó fenntartás...
ugyanigy minden más fajnál, vagy vallásnál..
"hogyha 1000 cigányból 995 megtámad utáld azt a 995öt, és a maradék ötöt ne."
Igen csak sajnos kb ez az arány amit irsz. ÉS azért az 5 "jó cigány" miatt nem fogom mindennap megkéseltetni, kiraboltatni magam csak azért mert ez lenne a "polkorrekt" viselkedés. Hanem inkább előítéletes leszek, és mindet elvből utálom.
Igen csak sajnos kb ez az arány amit irsz. ÉS azért az 5 "jó cigány" miatt nem fogom mindennap megkéseltetni, kiraboltatni magam csak azért mert ez lenne a "polkorrekt" viselkedés. Hanem inkább előítéletes leszek, és mindet elvből utálom.
Épp erről beszélek, nem utálni kell őket elvből, hanem tapasztalatból kell egy kis fenntartással elmenni egy 5 fős cigány banda mellett.. tehát hogy számitasz rá h történhet valami mer má volt tapasztalatod ien téren.. de nem kell utálni valakit azé me cigány..
hogyha két választásod van hogy kik mellett mész el az utcán sötétbe egyedül
a, hangoskodó 5-6 fős részeg partyarc társaság
b, csendes, jobban öltözött cigány..
és nem a származás ami számit hanem a tett.. hogyha olaszliszkán nem cigánycsalád lincseli meg szegény apát, akkor is felháboritó lenne az eset, nem?
az olaszliszkai eset felháborító lenne igyis úgyis. Hisz egy gyilkosság mi más lenne. De az elkövető módja az a cigányokra vall, akármennyire is rossz elismerni.
Ha egy magyar ház előtt elütsz egy kislányt kihivják a zsarukat, vagy ha nagyon paraszt az apa neked megy, de ritka eset.
Ha egy cigányháznál csak elsodorsz egy kislányt akinek semmi baja, az egész pereputty nekedugrik, még a vénasszony is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!