Mit szóltok ehhez? Szerintetek is a zsidók az oka mindennek?
A következő dolog amit leírok nem az én okfejtésem,én ezt csak hallottam,és kíváncsi vagyok a többi ember mit tud erről,mit szól hozzá?
Szóval azt hallottam,hogy:
A zsidók nagyobb százalékban ott vannak a parlamentben, mint a magyarok.valamint a legnagyobb multik is a zsidók kezében van.És hogy a zsidók leendő új hazájukként tekintenek Magyarországra,merthogy számukra ez maga a Kánaán,minden meg van a földünkön,amire szükségük van.
És,hogy már legalább 50éve befurakodtak közénk,és tudatosan épültek be mindenhova.És hogy a magyar-cigány ellentéteket is ők élezték ki ennyire azzalhogy:a cigányokat tenyésztikmert ugye minnél több kölykük van,annál több pénzt kapnak,egy átlagos magyar fiatal házaspár,még azt is meggondolja,hogy egy gyereket is bevállaljon e az anyagi helyzetük mellett.
És az a céljuk,hogy a két nép írtsa ki egymást, a gazdaság romokba heverjen(ami sikerült is)és könnyen felvásárolhassák szinte az egész országot,és amikor a nép már teljesen magatehetetlen,akkor szépen bevonulnak!illetve már félig-meddig itt is vannak és már most minden az ő kezükben van!
és még egy ismerősöm külföldön(asszem Jordániában) azt látta,hogy a taxi ablakán egymás mellett volt a zsidók zászlója,meg a Lánchíd,és a felirat,hogy magarország az új hazám!
Vagy valami ilyesmi.
Én nem igazán vagyok képben a politikával,de ezeket a dolgokat egy olan embertől hallottam,akit úgy ismerek,hogy nagyon értelmes,tájékozott,és sokfelé járt már a nagyvilágban.
Még valami olyanmit is mondott,hogy a nagy bevásárlóközpontokat is azért építik százszámra,hogy a fiatalokat elvakítsák,ne foglalkozzanak,a politikával,és átmossák az meberek agyát.
Hááát nem tudom...szerintem van benne valami...
"arról a terjesztésről beszélek, amit bizonyos oldalak csinálnak, ahogy terjesztik, hogy a zsidók felvásárolják Magyarországot,"
Ezt sajnos maga Simon Perez kezdte terjeszteni. De gondolom a fordítással lehet gond, igaz az angolok is így fordították, dehát mi magyarok is már csak ilyen kis butusok vagyunk, hogy képesek vagyunk valamit, amit mondanak szó szerint érteni.
"""Azért az nagyon szeretném tudni, hogy az ilyen jólértesült biztos információkat szolgáltató emberek honnan tájékozódnak..."""
Megnézed a Youtube-on Simon Perez nyilatkozatát, miszerint magyarországot felvásárolják. Kimész az utcára, körbenézel és sztem magadtól is rájössz, nem kell ehhez kurucinfot olvasni meg jobbikosnak lenni. Aki meg tagadja, az vagy maga is részese vagy annyira besötétült aggyal rendelkezik, hogy csak az rtlklub meg a tv2 marad neki tájékozódásul.
"Aha, egy politikai beszédben, melyben az addig gyengélkedő izraeli gazdaság lábraállásáról beszélt, hogy ahogy ő látja, már nincsen gazdasági recesszió náluk, hiszen "felvásárolják" Manhattant, Lengyelországot Budapestet."
Figyelj te akkora s.egg vagy, hogy az már vérlázító. Kit érdekel miért mondta? Ne mondja! Ha pedig ezt mondta, akkor ne csodálkozzon, hogy kicsit kezdenek zúgolódni az emberek. És mi ez az idézőjeles "felvásárolják" nálad? Magyarázd már meg légyszíves, hogy mégis mi a nyavaját akart tulajdonképpen mondani Perez?
"És mi ez az idézőjeles "felvásárolják" nálad? Magyarázd már meg légyszíves, hogy mégis mi a nyavaját akart tulajdonképpen mondani Perez?"
visszakérdezek: Miért, szerinted mit jelent a nem idézőjeles felvásároljuk Magyarországot? Csak úgy tájékoztatásodul, az itthonra áramló külföldi tőke töredék része izraeli, nagyságrendekkel nagyobb a német, osztrák, brit, stb tőke.
Az itthoni lakáspiacot néhány éve még abszolút az írek dominálták, azokról "valahogy" mégse volt semmi összeesküvés-elmélet.
Egy a gazdaság fellendüléséről szóló beszédben, ahol Peresz arról beszélt, hogy végre vége a recessziónak, fellendülőbe van a gazdaság, és micsoda sikereket érnek el, értelemszerűen arról beszél, hogy mennyi befektetést, üzletet csinálnak ezekben az országokban - a megfogalmazást valószínűleg kis humorizálásnak is szánta a szokásos vádaskodásokon.
De tényleg, szerinted mit is vásárolnak fel a zsidók úgy pontosan?
És ismét, szerinted akkor tök ugyanilyen alapon, a Jobbik is fegyveres hódításra készült, mert ők meg egy politikai üzenetet úgy találtak megfogalmazni - mert úgy hangzatosabb-, hogy visszahódítjuk Európát?
Az ugye nem, ott azért értjük, hogy nem kell mindent szó szerint érteni, főleg nem egy politikai szövegben, ahol a hangzatosságra mennek rá. A másiknál meg valahogy mégse vagyunk hajlandók...
Peresz kimondta: Izrael fölvásárolja Magyarországot
Az izraeli államelnök ezután kijelentette: „Manapság gyarmatok létesítése és hadsereg bevetése nélkül is lehet birodalmakat alapítani. Nézzék meg, mekkora birodalmat épített ki magának rendőrség és katonaság nélkül Bill Gates, s azt is láthatják, hogy micsoda ereje van neki. A kormányok ezzel szemben nem képesek realizálni az erejüket, van költségvetésük, de nincs pénzük. A kormányok tehát képtelenek az eredményes működésre, de a cégeket nem kötik gúzsba a korlátozások”, hangsúlyozta Peresz.
„Izraeli üzletemberek befektetnek az egész világon. Izraelnek precedens nélküli gazdasági sikerei vannak, mostanra kivívtuk gazdasági függetlenségünket, fölvásároljuk Manhattant, Lengyelországot és Magyarországot”, mondta Simon Peresz izraeli államelnök.
(Hering József)
"valószínűleg kis humorizálásnak is szánta a szokásos vádaskodásokon."
Hááát a magyaroknak meg ilyen a humora, hogy szidják a zsidókat.
Az antiszemitizmushoz egy dologra biztosan nincs szükség: zsidókra.
Ezúton tudatom megtört szívvel, hogy a zsidók betelepülése Magyarországra teljes gőzzel zajlik. Csak éppen kínainak, arabnak, és legelsősorban határontúli magyarnak álcázzák magukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!