Mit szóltok ehhez? Szerintetek is a zsidók az oka mindennek?
A következő dolog amit leírok nem az én okfejtésem,én ezt csak hallottam,és kíváncsi vagyok a többi ember mit tud erről,mit szól hozzá?
Szóval azt hallottam,hogy:
A zsidók nagyobb százalékban ott vannak a parlamentben, mint a magyarok.valamint a legnagyobb multik is a zsidók kezében van.És hogy a zsidók leendő új hazájukként tekintenek Magyarországra,merthogy számukra ez maga a Kánaán,minden meg van a földünkön,amire szükségük van.
És,hogy már legalább 50éve befurakodtak közénk,és tudatosan épültek be mindenhova.És hogy a magyar-cigány ellentéteket is ők élezték ki ennyire azzalhogy:a cigányokat tenyésztikmert ugye minnél több kölykük van,annál több pénzt kapnak,egy átlagos magyar fiatal házaspár,még azt is meggondolja,hogy egy gyereket is bevállaljon e az anyagi helyzetük mellett.
És az a céljuk,hogy a két nép írtsa ki egymást, a gazdaság romokba heverjen(ami sikerült is)és könnyen felvásárolhassák szinte az egész országot,és amikor a nép már teljesen magatehetetlen,akkor szépen bevonulnak!illetve már félig-meddig itt is vannak és már most minden az ő kezükben van!
és még egy ismerősöm külföldön(asszem Jordániában) azt látta,hogy a taxi ablakán egymás mellett volt a zsidók zászlója,meg a Lánchíd,és a felirat,hogy magarország az új hazám!
Vagy valami ilyesmi.
Én nem igazán vagyok képben a politikával,de ezeket a dolgokat egy olan embertől hallottam,akit úgy ismerek,hogy nagyon értelmes,tájékozott,és sokfelé járt már a nagyvilágban.
Még valami olyanmit is mondott,hogy a nagy bevásárlóközpontokat is azért építik százszámra,hogy a fiatalokat elvakítsák,ne foglalkozzanak,a politikával,és átmossák az meberek agyát.
Hááát nem tudom...szerintem van benne valami...
Látom nagyon élesen megoszlanak a vélemények!
Nyílván mindenkinek meg van a saját tapasztalata,és az az alapján mondta el a mondanivalóját!
Én még kutatok tovább infók után,mielőtt eldönteném hogy mi lehet az igazság!
Bírom az összeesküvés-elméleteket! :-)
Azért elképzeltem, amint az Izraelben élő zsidók összesúgnak: áááájjj de rossz ötlet volt ez az egész Szentföld, meg Jeruzsálem, itt mindig csak lőnek ránk az arabok, hagyjuk a fenébe ezt az egész szent hazát, öltözzünk át Magyarországra, ott minden megvan, amire szükségünk lehet, az ortodox vallást egye meg a fene, a szent templomokat meg majd turistaként látogatjuk...
Szuper!
Mellesleg valaki emlegette, hogy még van 1-1,5 évünk, mielőtt megindul az invázió, és megszállnak minket... Na ezt ha jól emlékszem, gyerekkoromban hallottam először, pedig az igen régen volt. De ezek a fránya zsidók azóta sem jöttek. Szóval nem elég, hogy meg akarnak szállni minket, de még pontatlanok is... Bakker!
16:00
tényleg sok hülyeség van, de senki nem az ortodox zsidókat bántja... A cionistákkal van baj, nem a vallásosokkal.
"tényleg sok hülyeség van, de senki nem az ortodox zsidókat bántja... A cionistákkal van baj, nem a vallásosokkal."
És kik is azok a cionisták?
A cionizmus annak a zsidó mozgalomnak a neve, ami anno a zsidó államlétrehozását tűzte ki célul. Amióta ez megvan, azóta max olyan értelemben van még értelmes jelentése, hogy az a cionista, aki Izrael állam sorsát a szívén viseli - magyarán az ottani hazaszeretet neve, amivel érdekes lenne megtudni, pontosan mi is a probléma.
Mindenesetre mókás, amikor pont azokra rájuk próbálják meg ráfogni, hogy tömeges áttelepüléseket terveznek Izraelből, akik pont hogy Izrael államért a legelkötelezettebbek..
Persze, értem én, jobban hangzik az, hogy az egyszerű zsidókkal senkinek sincs baja, csak a cionistákkal. Az már mindjárt sokkal eladhatóbban hangzik.
Arról nem is szólva, hogy a zsidóság számára Izrael szent hely, őseik földje. A cionisták ezért, elsődlegesen vallási megfontolásokból tűzték ki egy zsidó állam létrehozását. Ezért nem akarnak lemondani a telepesek által elfoglalt területekről.
Ha a terület kellemes fekvése, meg a jó szomszédság számítana, akkor nem Magyarországra jönnének, hanem Hawaii-ra.
De nem az számít nekik, ezért vállalják, hogy a világ egyik legmilitarizáltabb országában éljenek, rossz szomszédsággal, terrorveszéllyel, és kisebb nagyobb nemzetközi nyomással.
Ezt most találtam! csak érdekesség képpen szúrom be ide!Úgy látom nemcsak a magyarok közt van aki hisz a zsidó összesküvésben!
Kedves Kérdező!
Tipikus szélsőjobbos (zsidóellenes) honlapokon rengeteg zsidó összeesküvésről szóló cikket fogsz találni. De nézz körül, hogy vajon máshol is találsz-e?
Az ugye nem valószínű, hogy a világ (tehát nem csak Magyarország) összes egyéb (tehát nem szélsőjobbos) hangvételű médiája hatalmas lelkesedéssel titkolna el egy esetleges leleplezett zsidó összeesküvést?
És azt sem tartom valószínűnek, hogy ha létezik egy ilyen összeesküvés, és nagyon jól titkolják (nehogy a sajtó megtudjon valamit), akkor arra CSAK a szélsőjobb jött rá, és ÉPPEN most, és lám ezt AZONNAL első kézből tálalják nekünk...
Mit csináljak, én egy ilyen szkeptikus alkat vagyok...
Pedro
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!