Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szóltok ehhez? Szerintetek...

Mit szóltok ehhez? Szerintetek is a zsidók az oka mindennek?

Figyelt kérdés

A következő dolog amit leírok nem az én okfejtésem,én ezt csak hallottam,és kíváncsi vagyok a többi ember mit tud erről,mit szól hozzá?

Szóval azt hallottam,hogy:

A zsidók nagyobb százalékban ott vannak a parlamentben, mint a magyarok.valamint a legnagyobb multik is a zsidók kezében van.És hogy a zsidók leendő új hazájukként tekintenek Magyarországra,merthogy számukra ez maga a Kánaán,minden meg van a földünkön,amire szükségük van.

És,hogy már legalább 50éve befurakodtak közénk,és tudatosan épültek be mindenhova.És hogy a magyar-cigány ellentéteket is ők élezték ki ennyire azzalhogy:a cigányokat tenyésztikmert ugye minnél több kölykük van,annál több pénzt kapnak,egy átlagos magyar fiatal házaspár,még azt is meggondolja,hogy egy gyereket is bevállaljon e az anyagi helyzetük mellett.

És az a céljuk,hogy a két nép írtsa ki egymást, a gazdaság romokba heverjen(ami sikerült is)és könnyen felvásárolhassák szinte az egész országot,és amikor a nép már teljesen magatehetetlen,akkor szépen bevonulnak!illetve már félig-meddig itt is vannak és már most minden az ő kezükben van!

és még egy ismerősöm külföldön(asszem Jordániában) azt látta,hogy a taxi ablakán egymás mellett volt a zsidók zászlója,meg a Lánchíd,és a felirat,hogy magarország az új hazám!

Vagy valami ilyesmi.

Én nem igazán vagyok képben a politikával,de ezeket a dolgokat egy olan embertől hallottam,akit úgy ismerek,hogy nagyon értelmes,tájékozott,és sokfelé járt már a nagyvilágban.

Még valami olyanmit is mondott,hogy a nagy bevásárlóközpontokat is azért építik százszámra,hogy a fiatalokat elvakítsák,ne foglalkozzanak,a politikával,és átmossák az meberek agyát.

Hááát nem tudom...szerintem van benne valami...

2010. júl. 31. 12:17
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/105 anonim ***** válasza:
41%

arról a terjesztésről beszélek, amit bizonyos oldalak csinálnak, ahogy terjesztik, hogy a zsidók felvásárolják Magyarországot, és el fogják foglalni az országot, és az ezt alátámasztani kívánó mesékről: hogy kint magyarul tanítják a gyerekeket, hogy megy a készülődés az átköltözésre (komolyan, gondolj már bele, majd 7 millióan élnek ott, szerinted hogy jönne át ennyi ember?), hogy itt már táblákkal várják őket, hogy üdvözlünk az új hazátokban vagy a régi klasszikus, hogy innen lopják a vizet, és viszik ki (kamionnal, vagy mivel? 3000km-re?).

Megy a népi hülyítés, a tudatos hazugsággyártás és terjesztés, aminek immár te is részese lettél, te is átveted.

A szomorú, hogy még tán el is hiszed ezeket a marhaságokat, na jár a nyomi jelző.

2010. júl. 31. 13:23
 22/105 anonim ***** válasza:
61%
és persze mindig jön a jól értesült ismerős, aki biztos forrásból hallotta a "tutit", mert ők tudják, amit amúgy titkolnak mindenki elől...
2010. júl. 31. 13:25
 23/105 anonim válasza:
85%
a kérdésre válaszolva: Teljesen egyet értek, szerintem is lehet ebben a dologban valami.
2010. júl. 31. 13:29
 24/105 A kérdező kommentje:

Nyomi vagy te!

Egyébként ez az első válaszod,ami válasz a kérdésemre!

Én nem tartozom azok közé,akik ezeket a dolgokat terjesztik.egyáltalán nem!!!

Viszont mivel nem sokat tudok ezekről a dolgokról,ezért föltettem egy kérdést,amire normális hangvételű VÁLASZT vártam,nem pedig fikázódást!

Olyan válaszokat, amiken el tudok igazodni,hogy szabad-e hinni az ilyen "meséknek",vagy sem.

Ahhoz pedig semmi köze senkinek,hogy ki mit hisz el,vagy nem.A nyomizással pdeig leállhatnál,te tahó!

2010. júl. 31. 13:30
 25/105 anonim válasza:
85%
Simon Peresz szerint felvásárolják Magyarországot, ez szerintem elég sok mindent elárul.
2010. júl. 31. 13:34
 26/105 A kérdező kommentje:

"és persze mindig jön a jól értesült ismerős, aki biztos forrásból hallotta a "tutit", mert ők tudják, amit amúgy titkolnak mindenki elől..."

ILYET SEWM MONDTAM EGYÁLTALÁN!

Mekkora egy köpönyegforgató lehetsz te!

Mintha bármit is elérnél azzal,hogy kiforgatod a szavaimat!

ha veszekedhetnéked van,nem itt kell kitölteni a haragod!

Válaszolja kérdésre normálisan,ha akarsz!!!,de ha csak kötözködni akarsz,akkor inkább tartsd meg a véleményed!

2010. júl. 31. 13:34
 27/105 anonim ***** válasza:
55%
Kedves kérdező sajnos igaz. A hírt nyugodtan komolyan veheted, de Izrael hosszabb időre tervez nem holnap fogja még teljesen megszállni Magyarországot. Még legalább 1-1.5évig otthon maradnak mielőtt elindul a valódi invázió.
2010. júl. 31. 13:41
 28/105 clint ***** válasza:

nem a zsidóság tehet róla, hanem a cionizmus.

Létezik cionista, aki nem zsidó. Pl még itt a levelek közt is találhatunk cionistát.

Léteznek rabbik akik elítélik a felvásárlást, sőt Izrael létezését is.

2010. júl. 31. 13:46
 29/105 anonim ***** válasza:
52%

"Én nem tartozom azok közé,akik ezeket a dolgokat terjesztik.egyáltalán nem!!! "

Feltetted ide ezt kérdés formában, szépen felsorolva, hogy szerinted azért ebben azért lehet valami, szerintetek is a zsidók az oka mindennek...

Szóval áhh, dehogy terjeszted..

----------------

"Viszont mivel nem sokat tudok ezekről a dolgokról,ezért föltettem egy kérdést,amire normális hangvételű VÁLASZT vártam,nem pedig fikázódást!

Olyan válaszokat, amiken el tudok igazodni,hogy szabad-e hinni az ilyen "meséknek",vagy sem. "

A választ megkaptad. De ha bizonyos szint alatti dolgokra kérdezel rá teljes komolysággal, akkor azt kapod, ami ilyenkor kijár. Ha valaki odajönne hozzád, hogy igaz, hogy a magyarok emberhúst esznek és lovakkal csinálják, te sem a legmegértőbb módon ébresztenéd rá, hogy kreténségekkel jön.

-------------------

"Simon Peresz szerint felvásárolják Magyarországot, ez szerintem elég sok mindent elárul."

Aha, egy politikai beszédben, melyben az addig gyengélkedő izraeli gazdaság lábraállásáról beszélt, hogy ahogy ő látja, már nincsen gazdasági recesszió náluk, hiszen "felvásárolják" Manhattant, Lengyelországot Budapestet.

A jobbik meg azzal a kapmánymondattal kampányolt az EP választásokon, hogy visszahódítjuk Európát - akkor most fegyveres háborúra és hódításra készültek?? Egy fenét, csináltak egy jól hangzó kampánymondatot, amit csak az nem ért és vesz szó szerint, aki úgy akarja.

-------------

""és persze mindig jön a jól értesült ismerős, aki biztos forrásból hallotta a "tutit", mert ők tudják, amit amúgy titkolnak mindenki elől..."

ILYET SEWM MONDTAM EGYÁLTALÁN! "

Az ilyen "hírek" terjedéséről írtam, hogy mindig megbízható ismerőstől hallottam, szóval tuti...

És szerinted ez a rész a kérdésedben: "Én nem igazán vagyok képben a politikával,de ezeket a dolgokat egy olan embertől hallottam,akit úgy ismerek,hogy nagyon értelmes,tájékozott,és sokfelé járt már a nagyvilágban. "

nem pont belepasszol ebbe a sémába?? Hmm...

-------------

"Hallgass te büdös zsidó mert beraklak a gázkamrába."

Jellemző... Jellemző rátok

2010. júl. 31. 13:50
 30/105 anonim ***** válasza:
44%
Azért az nagyon szeretném tudni, hogy az ilyen jólértesült biztos információkat szolgáltató emberek honnan tájékozódnak...
2010. júl. 31. 13:50
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!