Mit szóltok ehhez? Szerintetek is a zsidók az oka mindennek?
A következő dolog amit leírok nem az én okfejtésem,én ezt csak hallottam,és kíváncsi vagyok a többi ember mit tud erről,mit szól hozzá?
Szóval azt hallottam,hogy:
A zsidók nagyobb százalékban ott vannak a parlamentben, mint a magyarok.valamint a legnagyobb multik is a zsidók kezében van.És hogy a zsidók leendő új hazájukként tekintenek Magyarországra,merthogy számukra ez maga a Kánaán,minden meg van a földünkön,amire szükségük van.
És,hogy már legalább 50éve befurakodtak közénk,és tudatosan épültek be mindenhova.És hogy a magyar-cigány ellentéteket is ők élezték ki ennyire azzalhogy:a cigányokat tenyésztikmert ugye minnél több kölykük van,annál több pénzt kapnak,egy átlagos magyar fiatal házaspár,még azt is meggondolja,hogy egy gyereket is bevállaljon e az anyagi helyzetük mellett.
És az a céljuk,hogy a két nép írtsa ki egymást, a gazdaság romokba heverjen(ami sikerült is)és könnyen felvásárolhassák szinte az egész országot,és amikor a nép már teljesen magatehetetlen,akkor szépen bevonulnak!illetve már félig-meddig itt is vannak és már most minden az ő kezükben van!
és még egy ismerősöm külföldön(asszem Jordániában) azt látta,hogy a taxi ablakán egymás mellett volt a zsidók zászlója,meg a Lánchíd,és a felirat,hogy magarország az új hazám!
Vagy valami ilyesmi.
Én nem igazán vagyok képben a politikával,de ezeket a dolgokat egy olan embertől hallottam,akit úgy ismerek,hogy nagyon értelmes,tájékozott,és sokfelé járt már a nagyvilágban.
Még valami olyanmit is mondott,hogy a nagy bevásárlóközpontokat is azért építik százszámra,hogy a fiatalokat elvakítsák,ne foglalkozzanak,a politikával,és átmossák az meberek agyát.
Hááát nem tudom...szerintem van benne valami...
az a baj kérdező, hogy az "ismerősöd" megetetett valamivel! nem kell ezt túl ragozni! szerintem objektív véleménykutatásra nem ez az oldal a legalkalmasabb!
UI: mellesleg pocsék helyesírásod van! én arra következtetek belőle, hogy nincs még meg az a fránya érettségi-.-
Nem etettek meg semmivel csak próbálok rájönni,van-e a dolognak valami valóságalapja?!
És hogy akik ezeket terjesztik,azoknak mi lehet az indokuk arra,hogy ezt műveljék!
Egyébként mindig 5-ös volt a helyesírásom,érettségin egy pontot sem vesztettem a helyesírással;csak ha gyorsan próbálok írni,gyakran elgépelek dolgokat,és figyelmetlen vagyok!
Egyébként nem akartam a kérdésemmel haragot szítani!
Azzal,hogy leírtam,amit hallottam,nem egyenesen arányos,hogy hiszek is a dologban!
még a zsidó holokausztot is csak kamu!
az is csak a zsidók megsajnálására és a szovjet érdeke volt hogy megutáltassák az emberekel a nácikat!
ezt egy zsidó is bebiznyítja egy videóban 1órás de érdemes megnézni!
de ha még ez sem elég bizonyítéknak itt egy kis iromány érdekes dolgokal!(elöszó nem annyira érdekes)
Kedves pedro.
Ismered a médiát? Sztem nem.
Ismerek keresztény embereket akik sokkal jobb eredménnyel végeztek az egyetemen, és mégis a roszabb képességű zsidó vagy zsidókkal jó kapcsolatot ápoló osztálytársai kerültek be a médiába. Sőt van aki egyenesen műsorvezető lett.
A médiát zsidók uralják, de ezt még ők maguk is beismerik.
És azokat az oldalakat ahol ezeket az összeesküvéseket feltüntetik, vagy beszélnek róla, pont amiatt nevezik szélsőségesnek. Szóval akármilyen oldal írhat ilyesmit, az úgyis szélsőséges lesz. Az talán számomra is kissé durva, hogy lerohanják az országokat, vagy világuralomra törnek, de szeretnek mindenütt ott lenni, és mindenre felügyelni.
Nemegy közéleti személyiség, híresség nyilatkozta ezt, és lám hirtelen az egész média arról beszél, hogy milyen rossz ember!!(Mel Gibson, Oliver Stone, Michael Jackson)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!