Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A kábítószerek mi alapján...

A kábítószerek mi alapján illegálisak, mi alapján döntik el a világ kormányai hogy kinek mi a jó?

Figyelt kérdés

Persze, ha valaki kábítószer hatása alatt bűncselekményt követ el, azt ítéljék el. Sőt, adjanak keményebb ítéletet.

De önmagában a használat, saját célra miért illegális?

Túlzott mennyiségben az alkohol meg a cukor is ártalmas, mégis legális korlátlan mennyiségben.

Tehát ha az az érv hogy emberek egészsége, akkor ezeket miért nem korlátozzak?

2020. jún. 8. 12:17
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
35-nek igaza van, a szárított "levélnek" egy minimális hányada a THC.
2020. jún. 8. 23:26
 42/51 anonim ***** válasza:
Ja és persze amivel számolhatsz: 1 gramm marihuána jobb minőségű THC tartalma 15-20%. ;) szóval szorozd be 0.15 - 0.2 vel.
2020. jún. 8. 23:27
 43/51 anonim ***** válasza:
100%
34: Ja, azért beszélek hülyeséget, mert le mertem írni azt a tabu témát, hogyha valaki alkoholtól agresszív lesz, akkor a fűtől is agresszív lesz. :D Mert ugye mindig azzal jönnek a fű pártiak, hogy a fűtől senki sem lesz agresszív. :D
2020. jún. 9. 07:29
 44/51 anonim ***** válasza:
100%

Mert pont olyan hülyék a haverjaid mint te.

1.5 jointot ír. Aki életében nem szívott még 0.5-től is rosszul lesz.

Hiába számolgatjátok itt a grammokat.

Vicces amikor a tudományos tényeket is meg akarják cáfolni mindenféle butasággal.

Rák gyógyítás eredményeivel mi lesz?

2020. jún. 9. 08:17
 45/51 anonim ***** válasza:

THC %: 0,1 - max. 20.

1 szál max. 1 gramm + papír.

2020. jún. 9. 08:23
 46/51 anonim ***** válasza:
A fűtől nem lesznek agresszívak, mert lassítja az agyat, elhülyít. Félkómásan, erőtlenül nem leszel agresszív. Habár nem ritka, hogy a füves kiugrik az ablakon vagy levágja a kezét
2020. jún. 9. 10:23
 47/51 anonim ***** válasza:
100%

46: Hányszor írjam még le? Aki alkoholtól agresszív, az fűtől is az lesz. Benne van a természetében az agresszív viselkedés, csak józanul tudja kontrollálni magát. Nem józanul viszont már nem tud magának megálljt parancsolni és ezért lesznek agresszívak.

Ez a belassulás is nem mindenkinek fordul elő, így ez se érv, hogy nem tudsz agresszív lenni a fűtől.

2020. jún. 9. 11:48
 48/51 anonim ***** válasza:
52%

Utolsó hányszor írjam még le.

Ez csak a te személyes tapasztalatod, nincs rá semilyen bizonyíték hogy ez így van.

Sőt 99%-ban pont az ellenkezőjét tapasztalják.

Nem érted?

2020. jún. 9. 12:04
 49/51 anonim ***** válasza:

48:

Meg az én személyes tapasztalatom is, mert én írtam le először. Egyelőre, mivel bizonyítékot te sem hiztál, 2 személyes tapasztalat van 1-el szemben.

De mit várjak olyantól, aki simán leír olyat, hogy a fű gyógyítja a rákot. Gondolon a C vitamin is... Laposföldben esetleg nem hiszel?

2020. jún. 9. 13:15
 50/51 anonim ***** válasza:
A fű engem gyíkká változtatott. De már elmúlt.
2020. jún. 9. 13:34
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!