A kábítószerek mi alapján illegálisak, mi alapján döntik el a világ kormányai hogy kinek mi a jó?
Persze, ha valaki kábítószer hatása alatt bűncselekményt követ el, azt ítéljék el. Sőt, adjanak keményebb ítéletet.
De önmagában a használat, saját célra miért illegális?
Túlzott mennyiségben az alkohol meg a cukor is ártalmas, mégis legális korlátlan mennyiségben.
Tehát ha az az érv hogy emberek egészsége, akkor ezeket miért nem korlátozzak?
Mert pont olyan hülyék a haverjaid mint te.
1.5 jointot ír. Aki életében nem szívott még 0.5-től is rosszul lesz.
Hiába számolgatjátok itt a grammokat.
Vicces amikor a tudományos tényeket is meg akarják cáfolni mindenféle butasággal.
Rák gyógyítás eredményeivel mi lesz?
THC %: 0,1 - max. 20.
1 szál max. 1 gramm + papír.
46: Hányszor írjam még le? Aki alkoholtól agresszív, az fűtől is az lesz. Benne van a természetében az agresszív viselkedés, csak józanul tudja kontrollálni magát. Nem józanul viszont már nem tud magának megálljt parancsolni és ezért lesznek agresszívak.
Ez a belassulás is nem mindenkinek fordul elő, így ez se érv, hogy nem tudsz agresszív lenni a fűtől.
Utolsó hányszor írjam még le.
Ez csak a te személyes tapasztalatod, nincs rá semilyen bizonyíték hogy ez így van.
Sőt 99%-ban pont az ellenkezőjét tapasztalják.
Nem érted?
48:
Meg az én személyes tapasztalatom is, mert én írtam le először. Egyelőre, mivel bizonyítékot te sem hiztál, 2 személyes tapasztalat van 1-el szemben.
De mit várjak olyantól, aki simán leír olyat, hogy a fű gyógyítja a rákot. Gondolon a C vitamin is... Laposföldben esetleg nem hiszel?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!