A kábítószerek mi alapján illegálisak, mi alapján döntik el a világ kormányai hogy kinek mi a jó?
Persze, ha valaki kábítószer hatása alatt bűncselekményt követ el, azt ítéljék el. Sőt, adjanak keményebb ítéletet.
De önmagában a használat, saját célra miért illegális?
Túlzott mennyiségben az alkohol meg a cukor is ártalmas, mégis legális korlátlan mennyiségben.
Tehát ha az az érv hogy emberek egészsége, akkor ezeket miért nem korlátozzak?
20:
Amit leírtam, az tény, még ha a mintám nem is reprezentatív, az összes olyan ismerősöm, aki agresszív lett a piától, és füvezett is, csak a fűtől is az lett. Ennek nem sok köze van az átgondoláshoz, mivel a gátlások sem átgondolással működnek. Aki barátságos, az a piától és a fűtől is még barátságosabb lesz, néha túlzottan is...
"Az a válaszoló aki nem vette észre a füvezést, az azért volt mert első alkalommal a szervezet meg "kivédi" és nem tépsz be. (Vagyis kis mennyiségnel előfordul)"
Én semmi ilyet nem tapasztaltam, de egyetlen ismerősöm sem, sőt olvastam szakirodalmat is a témaban, de ezzel nem találkoztam sehol. Esetleg valami forrás erre?
6: Bocsi, de hiszek én a hozzáértőknek, mint a dealereknek, akik persze 0-24 órában azt mondják nem tudsz rászokni.
Szeretem mikor ezt mondják az aktív használói, aztán le se tudják rakni a füves cigit, de kikérik, ők nem függők.
Autóvezetésnél meg pont ez okoz gondot, hogy totál bekábulnak, aztán jön a baleset, mert olyan szinten lecsökken a reakció idő, hogy már rég árokban vannak mikor elakarják fordítani a kormányt.
Totál nem néztél igazán utána, legfeljebb tényleg csak azokról beszélgettél erről akitől veszed meg akikkel együtt szívod. Azok ahogy írtam persze csak a jókat mondják el neked. Főleg a dealer, mert ő ebből él meg, hogy eladja neked a füves cigijét. Azt se fogja elmondani neked milyen vegyszereket használnak a termesztés során, mert, ha megtudnád lehet rágyújtanád a házat. A füved meg pont arról híres, hogy mindent felszív a Földből, Csernobil körül is a földeket azzal tisztították meg a sugárzó anyagoktól, hogy marihuanat ültettek, azok meg magába szívták.
"A fű bizonyítottan gyógyítja a rákot"
Oké, totál nem értesz a témához. Ne, ne akarj ezután itt okoskodni. A füves cigit nem azért adják, mert gyógyítja a rákot, hanem fájdalom csillapítónak. Nézz már utána előtte könyörgöm. Rákra nem füvescigit, hanem kender kivonatokat szoktad adni, a kettő meg baromira nem ugyanaz.
"Bocsi, de hiszek én a hozzáértőknek, mint a dealereknek, akik persze 0-24 órában azt mondják nem tudsz rászokni."
Akkor kérdezz meg bármely toxikológust, hogyha már szakértőknek hiszel.
" A füves cigit nem azért adják, mert gyógyítja a rákot, hanem fájdalom csillapítónak"
Azért neked se ártana utánanézned. Nem fájdalomcsillapítónak adják. Arra ott vannak a valódi kábító hatású gyógyszerek. Azért adják, hogy jobb legyen a közérzete, és kellemesebben viselje, ergo legyen egy kis öröme....
"A fűnek nincs hasonló hatása.
Az a különbség hogy a fűtől végig tudod gondolni hogy gyilkolj-e vagy nem. Érted hogy lesznek következményei."
Egyre jobban bizonyítod, hogy nem értesz hozzá. De, ha valaki az alkoholtól agresszív lesz, az a fűtől is. Mi a különbség? Hogy alkoholnál lehet megfékezi magát az utolsó pillanatban, a fűtől mire eljut az agyáig, hogy talán nem kellene szétverni mindent, addigra már rég szétvert mindent.
Nem értesz a témához akkor tényleg ne akarj inkább beleszólni, mert folyamat bizonyítod, hogy nincs semmi fogalmad a fűről, csak az amit a dealered elmond neked.
26: Én egyet értek azzal aki azt mondta, hogy a marihuana hatása alatt nem fogsz gyilkoni.
Ha csak marihuanat szívsz és mellette semmi mást, akkor nem fogsz tőrni zúzni és másokat sem bántani. De, ugyancsak elmondom, mint a vezetésnél: Ha ezt megspékeled, spurival, kokóval, alkohollal akkor már teljesen más hatást fogsz kapni és az agresszív magatartás is növekszik. De önmagában a marihuanatól, csak lazulsz, jól érzed magad, nem akarsz másokat bántani ...
Gondolom nekem is a dealer szöveget nyomod majd, úgyhogy előre jelzem: Nincsen Dealerem ;)
Javaslom gyógyszerészeti szak előadásaira (amik nyílvánosak) járj be néha.
27: Leírom akkor megint: aki alkoholtól tör, zúz, az bármilyen kábítószertől törni, zúzni fog. Alkoholtól is azért tör, zúz, mert elkábul tőle, nincsenek gátlásai, stb. Fűtől is ez lesz, hogy annyira elkábul tőle, amitől gondolkozik józanul és ugyanúgy törni, zúzni fog.
Nem, nem kell megspékelned semmivel se, ugyanúgy agresszív lesz egy füves cigitől is, mivel nem tud józanul gondolkodni és nem fogja vissza magát. De, füves cigitől se fog józanul gondolkodni.
Ez városi legenda csak, hogy a vicces cigidtől csak lazulsz, jól érzed magadat. Az akkor van, ha alapból nyugodt természet vagy. Olyankor meg az alkoholtól is csak lazulsz és jól érzed magadat.
Gyógyszerészeti szakra tényleg járj be, ott is elmondják neked senkire se hat ugyanúgy az adott gyógyszer, így a fű sem. Ez mind ember függő.
Szóval, ha te alkoholtól egy agresszív állat vagy, akkor te minden más kábítószertől agresszív vadállat lennél.
"az bármilyen kábítószertől törni, zúzni fog."
Nem!
" Alkoholtól is azért tör, zúz, mert elkábul tőle"
Nem!
X19
"Már amikor odaadták érződik....). Ha meg sose szívtál, honnan tudhatnád, hogy az "fű ízű".
Miután életemben még nem szívtam, nem is halottam róla, én valódi fűre (vagy valami gyomra) gondoltam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!