Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha Magyar Péter és a TISZA...

Ha Magyar Péter és a TISZA megnyerné a következő választást, visszakapjuk a normális Ügyfélkaput?

Figyelt kérdés
Rengeteg embert kizártak az Ügyélkapuból azzal hogy csak a +-t vagy a DÁP-ot lehet innentől használni, amiket lehetetlen beaktiválni, így elveszítjük pár nap múlva végleg a hozzáférést az Ügyfélkapuhoz, és mindenért a hivatalba kell majd rohangálni ismét. Vissza a középkorba. Kérdem én, ha Magyar Péterék nyernek jövőre (vagy idén, attól függ lesz-e előrehozott választás), akkor visszakapjuk a sima Ügyfélkaput?

jan. 2. 16:22
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
91%
Szerinted ez kulcsfontosságú kérdés abban a helyzetben amint átveszi a hatalmat a TISZA?
jan. 2. 16:24
 2/13 anonim ***** válasza:
Nem valószínű.
jan. 2. 16:24
 3/13 anonim ***** válasza:
72%

Egyáltalán nem lehetetlen, pedig én nagyon utálom a nyomorult ügyfélkaput. A +-t viszont nem volt nehéz aktiválni. Mondjuk kell hozzá 2 eszköz.

Ettől függetlenül nem kapnánk vissza, 1000 fontosabb dolga lenne, hogy minél előbb az ő zsebébe folyjon a pénz.

jan. 2. 16:33
 4/13 anonim ***** válasza:
64%
Akkor ner a bárók el lesznek számoltatva.
jan. 2. 16:52
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Miért lehetetlen beaktivalni? 1 perc se kell hozzá. Nincs baj a kétfaktoros hitelesítéssel, csak inkább opcionalisra kellett volna csinálni.
jan. 2. 17:32
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

"Mondjuk kell hozzá 2 eszköz."

Nem kell. Számítógép is elég, telefon se kell. Arra kell menni, h nem tudom beolvasni a QR kódot és kapsz egy kódot, amit totp.app oldalon tudsz megadni.

jan. 2. 17:33
 7/13 anonim ***** válasza:
Kizárt.
jan. 2. 17:40
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Az ügyfélkapu+ tulajdonképpen az ügyfélkapu csak tettek elé egy kétfaktoros hitelesítést. Ezenfelül szerintem semmiben nem változott.

Egyáltalán nem bonyolult leszedni egy hitelesítőt. Leírás is van hozzá, viszonylag elfogadható minőségben.

A DÁP-ról nem tudok nyilatkozni, én azt nem fogom használni.

jan. 2. 19:29
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

"amiket lehetetlen beaktiválni"

LOL, miről beszélsz? Amúgy a DÁP-ot ajánlom mindenkinek, sokkal egyszerűbb és gyorsabb a QR-beolvasás, mint a kétfaktoros pötyögés a +szal.

jan. 2. 23:44
 10/13 anonim ***** válasza:
47%
#9 Hülye lennék azt letölteni a telefomra, amit a Fidesz kreált, ki tudja milyen célból, hiszen külföldön használhatlan, ugyanúgy kell okmány és bizonyos ugyintezéseknél se használhatod itthon. Szóval maximum arra jó hogyha a rendőr megáll. De ahhoz meg elég az adatokat bediktálnod.
jan. 3. 11:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!