Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Akik szidják a rendszert, az...

Akik szidják a rendszert, az országot, ők (miért) nem akarnak külföldre költözni?

Figyelt kérdés
2020. máj. 23. 23:23
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:
67%
39: Nos, a "többség" itt erősen le van szavazva, de az a vicc, hogy facebookon, akik verik a mellüket, azok is többnyire profilképpel sem rendelkeznek, szóval vagy szégyellik, hogy Orbánt nyalják, vagy kamu profillal rendelkeznek.
2020. máj. 30. 10:05
 42/53 anonim ***** válasza:
50%

Itt a szavazás annyit jelent, hogy valaki levezeti a feszkót és meg sem próbál megérteni. Félre ért és máris megy a piros. Nem ért egyet egyetlen szóval, de a válaszod 90-val igen, megy a piros. Egyszerűen csak bosszúból is megy a piros, valaki be is írja, hogy akkor mindenki mást lepontoz.

Ne a pontokat nézzed, hanem azt, amit a mondanivalója és amit mondani akar. Ha nem világos, kérdezz bele. Intelligens ember válaszol - ahogy itt is tette néhány, aki 0%on áll.

2020. máj. 30. 10:22
 43/53 anonim ***** válasza:
73%
Mindent meglehet magyarázni, attól függetlenül a fenti válaszom egyik felét indokoltad csak meg, de nem is volt szükséges megindokolni. Ezek tények, a fideszesek alternatív univerzumába meg külön magyarázatok vannak.
2020. máj. 30. 10:39
 44/53 anonim ***** válasza:
20%
Mert csak a szájuk nagy.
2020. máj. 30. 10:42
 45/53 anonim ***** válasza:

Én kb. egyik magyarországi párttal sem tudok azonosulni. Talán a fityiszt utálom a legkevésbé.

De (egyelőre) szeretnék itthon maradni, itt élek, ide születtem, ez a hazám. Itt van házam, ingatlanom, ideköt a szívem.

Alapjáraton én szeretnék itt élni. Nyilván, ha (polgár)háború van, az mindent felülír. Ha valaha elköltöznék innen, Kanada lenne az elsődleges cél. Semmiképpen sem költöznék nemzetállamba, de az USA meg abszolút ki van zárva nálam. USA-ban max. Kalifornia, esetleg Texas, de a többi állam annyira nem jön be.

F

2020. jún. 1. 12:21
 46/53 anonim ***** válasza:
0%
Kanada nem nemzetállam? 😳
2020. jún. 1. 12:56
 47/53 anonim ***** válasza:
100%

Ne reddites vélemények alapján ítélj. [link]

A "nem nemzetállam" kifejezést elsősorban úgy értettem, hogy az országban a többség telepes, vagy telepesektől származik, szóval (talán) kisebb eséllyel néznek le azért, mert egy másik országból jöttél dolgozni, mint egy Franciaországban pl.

2020. jún. 1. 14:38
 48/53 A kérdező kommentje:
Usaban lenéznek?
2020. jún. 1. 23:23
 49/53 anonim ***** válasza:
100%
Egy szóval nem írtam. Simán csak nem szeretnék odamenni. Valakinek komolyan az a szórakozása, hogy beleköt a másik hozzászólásába?
2020. jún. 1. 23:41
 50/53 anonim ***** válasza:
Jaaa, látom, a kérdező kérdezte tőlem a következő marhaságot. Eh, megyek aludni...
2020. jún. 1. 23:41
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!