Akik szidják a rendszert, az országot, ők (miért) nem akarnak külföldre költözni?
Mert a legtöbb esetben semmire nem vinnék ott (sem), meg annyi pénzük sincs, hogy a nyugati határszéléig eljussanak.
Amúgy én úgy vagyok vele aki kint találja meg a boldogulását az csinálja, mindenki magánügye. Persze ha nem fröcsög mint sok, de amikor persze ott is meglassult a vírus miatt a gazdaság, akkor az ilyen nagyhangúak is a farkukat behúzva sunnyogtak vissza.
Nem csak szidom, de teszek azért, hogy jobb legyen.
Mert nem csak hang vagyok.
Szerinted, aki két kezével évtizedek verítékes munkájával építette fel a semmiből a házát a kerítés betonjától az emeleti szoba villanykapcsolóján át, a kút melletti nyolcadik diófáig, akinek az összes ismerőse, rokona itt van, aki még oroszul tud és nem angolul, az olyan könnyen megpattan innét?
Azok húzzanak el, akik tönkretették az országot!
Kritizálni a kormányt nem egyenlő azzal,hogy szidni az országot. Bármennyire is szeretnék egyesek,az ország még mindig nem egyenlő a fidesszel .
És miért is kéne elmenniük? Itt születtek, itt nőttek fel,magyar az anyanyelvük,minden ide köti őket . Ennyi erővel menjenek el azok,akik ennek a rabló bandának tapsolnak,hajrá .
#5 azok a haverjaim húzták el a csíkit, akik
Jó programozók voltak : 18 fő
Gyerek orvos: 2 ismerős
Aneszteziológus : 4 fő
Angol tanár : 4 fő
Kommunikáció és külker : 5 fő (ebből érdekes, de 2-2 pár)
Pszichológus: 1 fő
Építő ipari szakmunkás: 3an
Szorgosan dolgozó, egyéb munkát végzők : 6 fő
Ők itthon nem rúgtak labdába.
Akik maradtak, azok vagy szentimentálisak, vagy töketlenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!