Akik szidják a rendszert, az országot, ők (miért) nem akarnak külföldre költözni?
11-es szerencsétlen
A válaszodból arra lehet asszociálni, hogy aki nem támogatja az ország rohasztó maffia kormányt, az szerinted azonnal gyurcsányista lesz
Elmondom neked őszintén, hogy a hideg futkos gyurcsánytól a hátamon, nagyrészben ő felelős azért hogy orbán bandája ilyen szinten az ország nyakára nőtt
Viszont ő legalább kimondta hogy hazudott reggel éjjel meg este, a csúti csüngőhasú disznó viszont ugyan úgy gátlástalanul hazudozik reggel délben meg este bármiféle megbánás nélkül. Amikor meglátom a már már eszelős, hatalomtól megrészegült tekintetét ahogy tolja a monológjait a köztévén nem a hideg futkos a hátamon hanem egyenesen hányingerem van tőle
Amúgy találós kérdés, tudod-e kinek mondta pontosan gyurcsány, hogy “ha nem tetszik el lehet menni?”
Elárulom neked, egy munkáltatói szakszervezeti gyűlésen mondta Széles Gábornak (orbánista oligarcha), mivel nem akart a munkavállaói után járulékot fizetni az államnak. Ja, hogy ez a gonosz gyurcsány még személyesen is elment szakszervezeti űlésekre vitatkozni és képviselni az álláspontját? Hallatlan! A dagadék arrogáns vezéred mikor csinált utoljára ilyet? Mostmár az a módi, hogy ő vagy a dilettánsai kigondolnak valami őrültséget, utána bárki megkérdezése nélkül sunnyogva, erőből átverik a parlamenten. És még mindig vannak ilyen idióták mint te is, akik 11 év után is képesek gyurcsácsoznyi. Gratulálok, részben miattad is menekül ennyi ember ebből az országból.
"Gratulálok, részben miattad is menekül ennyi ember ebből az országból."
Annyira nem rossz, mint azt ti beállítjátok, túloztok ezt te is tudod. :)
#15, nem kell ennyire körülírni, van becsületes neve annak, amit te dicsőítesz, és amit te 4%-nak nevezel. Egoizmus. Mérhetetlenül nagy. Ha stilizálni kellene: hozzá jókora önteltség.
Akkor elárulom neked, amit az ismerősöd összehozott Németországban, én összehoztam itthon. Nem nagyobb erőfeszítéssel. Jó, nem 240 nm, de csak azért, mert nincs rá szükségem.
Előző, na ezt én sem értem
Ezeket a nagy pofával eu-t meg nyugatot szidó orbánistákat elküldeném fél évre Oroszországba vagy Belarussziába
Ott kéne megélniük az ottani körülmények között az ottani átlagbérből
Ezek orbán álomrendszerei és példaképei, ha látnák testközelből mit is jelent amikor orbán ún. illiberalizmusa tényleg beteljesül talán változna a véleményük
Oroszország is azóta fejlôdik mióta Putin az elnôk, az oroszok szeretik is ôt, de a nagy "nyágáti" médijá" is úszít ellene, ezt észre kéne venni a balliberálisoknak.
#23 valamit nagyon felére értesz.
Nem lehet könnyű ekkora teherrel, amit te viselsz.
Igen, baromi jó hely Oroszország
Az átlagember még az itthoninak is a felét keresi meg, miközben a társadalmi különbségek kb afrikai szinten vannak a korrupció meg Putyin oligarchái miatt
Az egészségügy ugyan úgy rettenetes állapotban van mint itt, az átlagéletkor a férfiaknál még a 60at sem éri el, a társadalom fele meg masszív alkoholista
A járvány alatt az orvosok akik nyilvánosan bírálják a kormány intézkedéseit pedig érdekes módon öngyilkosok lesznek nem sokkal utána és kiugrálnak az ablakon. A jól bevált populista recept pedig, amikor a helyzet szar a rendszer miatt és a lakosság elégedetlen, jöhet egy kis háborúsdi Ukrajnával, és a népszerűség azonnal az egekben. Tényleg fasza gyerek ez a Putyin, köszi én nem kérek belőle. De te mehetsz nyugodtan Oroszországba, vigyed az orbánista barátaidat is én ne a hazámból akarjatok egy leszakadt pöcegödrót csinálni
Gratulálok a Ciénennek és azoknak akik a kottájukból adják le a híreket. Neked csak a balliberális politikusok a szimpik, Igaz?
Trump, Le Pen, Salvini, nem igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!