Akik szidják a rendszert, az országot, ők (miért) nem akarnak külföldre költözni?
Ki mondta neked hogy nem akarok külföldre költözni? Elvégzem a sulit és ahogy tudok pattanok innen. Öcsém sem akar itt megrohadni, a baráti körömben is csak 3 emberről tudok aki itt akar maradni (az egyik nyelvtudás hiánya miatt, a másik egyszerűen fél belevágni bármibe, a harmadik elég naiv és szentimentális, és elhiszi hogy ez az ország egy nap kilép ebből az egész toxic keleteurópai mentalitásból) de rajtuk kívül mindenki akivel rendszeresebben beszélgetni szoktam koccolna.
Úgyhogy nem tudom honnan vetted ezt hogy akik szidják a rendszert nem akarnak lelépni. Vannak akik nem akarnak, de nekem úgy tűnik nem ők a többség, és vannak akik nem tudnak de az meg nem ugyanaz mint nem akarni.
Tervezed, hogy kintrôl is Magyarországra szavazol vagy nem fogsz beleszólni a más ország belügyeibe? (Tudod, ez a ti kampányotok, hogy miért szavaz olyan aki nem itt él?
Állampolgár. Joga van szavazni.
Aki nem állampolgár, mégis itt él, annak nincs.
Ez jog. Ezzel vitatkozhatsz, nem fog változni.
"Állampolgár. Joga van szavazni.
Aki nem állampolgár, mégis itt él, annak nincs.
Ez jog. Ezzel vitatkozhatsz, nem fog változni."
Ne nekem mond, az elözö oldalon az egyik tag mondta, hogy vannak akik kimentek, és külföldrôl is szavaznak a kormányra. Amúgy én is szavaznék, csak akkor ne ô dicsekedjen, hogy menne...
32es.
Háát, igazából eredetileg nem nagyon lett volna szándékomban. Nem tartom túl fairnek hogy bárki aki nem egy adott ország területén él, tehát nem érintik a választásának következményei, neki áll szavazni hogy tessék itt van nektek az a rezsim ami nekem tetszik. Plusz, eleve abban sem vagyok biztos hogy meg akarom tartani a magyar állampolgárságot, ha egyszer kinnt állampolgár leszek.
De most hogy így mondod... Lehet ameddig a romániai magyarok szavazhaztnak én is fogok, ha nem is számít sokat, de inkább csak egyfajta középső ujj gyanánt.
8-as:
"Akik maradtak, azok vagy szentimentálisak, vagy töketlenek."
Vagy, nem a hazájukat és népüket cserbenhagyó élhetetlen seggfejek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!