Azok a fiatalok, akik külföldre költöznek, azok az Orbán-rendszer elől "menekülnek", vagy csak simán jobb életre vágynak?
Figyelt kérdés
A jobb élet alatt azt értem, hogy az a munka, amiért is nettó 200 ezer forintot (jelenleg kereken 600 Euro) fizetnek, ugyanazért Németországban például legalább nettó 2000 Euro-t. Az ingatlan és bolti árak viszont már kiegyenlítődtek. Tehát az életszínvonal az sokkal jobb. Nem is beszélve az egészségügyről, a repedésmentes utcákról, az igényesebb, nyugatias légkörről, atmoszféráról, mentalitásról, a kellemesebb közhangulatról és stb. stb. az előnyök listája nagyon hosszú.
De a kérdés lényege, hogy valóban csak erről lenne szó? Mennek a jobb életbe, vagy ebben benne vagy egy menekülési kényszer is, az itteni rezsim elől?
2019. szept. 14. 12:24
1/4 anonim válasza:
Az egyik nem zárja ki a másikat.
2/4 anonim válasza:
Én a társadalom elöl inkább menekülök, a politikát már elengedtem, ott nincsen álmaim, hogy jobb lesz.
3/4 anonim válasza:
Nem kifejezetten az Orbán rendszer elől menekültem, előtte is gáz volt.
4/4 anonim válasza:
A politika olyan, amilyen a társadalom maga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!