Mi vár az Orbán-bulla ellen lázadó ügyvédre?
Egyelőre garázdaság miatt feljelentették és fegyelmi eljárás indult az ügyvédi kamarában, mert szétkent egy kaszinótojást a szentséges iraton. Lehet, hogy kirúgják, lecsukják, és ő lesz az Orbán-rendszer első ismert mártírja?
Voltaire!
Ki beszélt itt forradalomról meg 56-ról? :) Én ugyan nem...
Egyetlen választást sem hasonlítanék ehhez, és a Fideszt is elítélem amiatt, ha ilyet tesz, mert farokság.
Az sem igaz, hogy én mindenkit szocinak tartok, aki nem fideszes. Nem..egyszerűen azokat tartom szocinak, akik védik ezeket a mocskokat.
Hogy miért írtam ide a véleményem? Azért, mert tapasztalatom szerint, aki a Fideszt elkezdi mocskolni, az alternatíva híján (LMP,jobbik nem alternatíva) szoci.
Ismétlem, nem a Fidesz "jóhírét" védem, mert nincs miért. Mindössze a szocik védelmére kelők dühítenek, de azok nagyon, mert képtelen vagyok megérteni.
De tudod mit? Elfogadom, ennyi ,és tényleg ne a kedves kérdező kérdésében vitassuk meg, mert az nem korrekt.
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!