Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi vár az Orbán-bulla ellen...

Mi vár az Orbán-bulla ellen lázadó ügyvédre?

Figyelt kérdés

Egyelőre garázdaság miatt feljelentették és fegyelmi eljárás indult az ügyvédi kamarában, mert szétkent egy kaszinótojást a szentséges iraton. Lehet, hogy kirúgják, lecsukják, és ő lesz az Orbán-rendszer első ismert mártírja?

[link]

2010. júl. 29. 14:10
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
25%

Voltaire!

Ki beszélt itt forradalomról meg 56-ról? :) Én ugyan nem...

Egyetlen választást sem hasonlítanék ehhez, és a Fideszt is elítélem amiatt, ha ilyet tesz, mert farokság.

Az sem igaz, hogy én mindenkit szocinak tartok, aki nem fideszes. Nem..egyszerűen azokat tartom szocinak, akik védik ezeket a mocskokat.

Hogy miért írtam ide a véleményem? Azért, mert tapasztalatom szerint, aki a Fideszt elkezdi mocskolni, az alternatíva híján (LMP,jobbik nem alternatíva) szoci.

Ismétlem, nem a Fidesz "jóhírét" védem, mert nincs miért. Mindössze a szocik védelmére kelők dühítenek, de azok nagyon, mert képtelen vagyok megérteni.

De tudod mit? Elfogadom, ennyi ,és tényleg ne a kedves kérdező kérdésében vitassuk meg, mert az nem korrekt.

Üdv!

2010. júl. 29. 16:21
 32/34 anonim ***** válasza:
Nekem csak az a kifogásom ellene, hogy ételt kent szét. Záptojás, narnacssárga festék, ürülék, stb. Lett volna más eszköz is.
2010. júl. 29. 16:55
 33/34 A kérdező kommentje:
16.55: Ez volt kéznél. Amiket te írsz, arra bonyolultabb rákészülni...
2010. júl. 29. 17:59
 34/34 anonim ***** válasza:
Rühes fidesz.
2010. júl. 31. 11:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!