Mi vár az Orbán-bulla ellen lázadó ügyvédre?
Egyelőre garázdaság miatt feljelentették és fegyelmi eljárás indult az ügyvédi kamarában, mert szétkent egy kaszinótojást a szentséges iraton. Lehet, hogy kirúgják, lecsukják, és ő lesz az Orbán-rendszer első ismert mártírja?
Dehogy csukják le...kap egy pénzbírságot, amit 1 óra díjából kifizet, aztán jónapot.
Én azt mondom, hogy legalább történik valami. Jobb, ha történik valami jó szándékú (még ha nem is teljesen úgy sült el) dolog a kormány részéről, és az valakinek, valakiknek nem tetszik, mintha egyáltalán nem történik semmi, csak tűnik el a pénz. :)
Hát..fene tudja..
Én azt mondom , hogy jobb, ha vannak akár utópisztikus, jó szándékú, fejlesztő elképzelések, amelyeknek valószínű kb.a 10%-a fog teljesülni, mintha egyáltalán nincs semmi, de azt látod, hogy korrupt ügyek egymás hegyén hátán. A pénz eltűnik, fejlődés semmi, elképzelés semmi.
Nem tudom, melyik a nagyobb elvakultság?
Az, ha tűrtük volna tovább a 8 évi mérhetetlen lopást csalást és ismét megszavaztuk volna az MSZP-t, vagy az, ha kicsit (tisztességes távolságból) merünk bízni az újban.
Nem tudom egyébként... Az elmúlt 8 év nem volt jó..nagyon nem. Aki azt állítja, hogy jó volt, és fejlődtünk, szerintem az az elvakult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!