Mit tegyek, ilyen helyzetben mik a jogaink? Sürgősen kellene segítség de sajnos ügyvédre nincs pénzünk.
Ha már foglalási végzés van akkor sajnos mennek és foglalnak, ha kell hatósági közreműködéssel.
Részletfizetés? Ezt lehet kérelmezni ügyvéd nélkül is.
Ilyen helyzetben kötelesség van,méghozzá kifizetni azt,amit elhasznált.
A férj gondolom lelépett,hátrahagyva a ráépített házat,meg a számlát is.Gondolom nem egyedül csinálta azt a tartozást.
Egyébként igen,vihetnek az új jogszabály szerint mindent,amit a lányod bejelentett lakcímén találnak,te meg majd polgári perben visszakövetelheted tőle.
Nem is értem,sokan miért gondolják,hogy nekik ingyen van a fűtés,villany,víz...
Hát mondd azt, hogy ez a te lakásod, itt minden a tiéd. Semmilyen ingósága nincs a lányodnak. A bútorokra meg a dvdre csak nincs ráírva, hogy ez a lányodé?
Ha meg mégis vinnének, akkor igényperrel követeled vissza a végrehajtótól, arra hivatkozva, hogy a tiéd.
21:18 ne már :o
Akkor ha én bejelentem magam a Gyurcsány lakcímére, akkor csinálhatok 20 milkás tartozást, és majd visznek tőle mindent? Tök jó :)
"Akkor ha én bejelentem magam a Gyurcsány lakcímére, akkor csinálhatok 20 milkás tartozást, és majd visznek tőle mindent? Tök jó :)"
Természetesen, már csak Gyurcsány aláírására lesz szükséged a szállásadó rovatban. xD
De nekem ez mégis kissé hihetetlen, mert tényleg bárhová bejelenthetem magamat...
Nem kell a lakásnak saját tulajdonomnak se lenni, egyszerűen bemegyek az okmányirodába, aztán oda jelentem be magam, ahova akarom. Mondom nekik, hogy ne levélben küldjék ki a kártyát, hanem majd átveszem személyesen.
Így jól ki tudok cseszni bárkivel, ha nincs ingatlanom és tartozásom van...
Bizony így van.
Egyébként ezért változott meg a jogszabály,mert a foglaláskor kiderült,hogy minden a szomszédé meg a szülőké.
"Természetesen, már csak Gyurcsány aláírására lesz szükséged a szállásadó rovatban. xD"
Odahamisítom :P Az már a legkevesebb :P
Jó, mondjuk ilyet még nem csináltam, azt nem tudom, hogy kérnek-e valami aláírást új lakcímnél... Arra már nem emlékszem, hogy ment, mikor a jelenlegit bevezettem, csak úgy rémlett, hogy bemondásra megy.
21.33:nem egészen.Ugyanis kell a tulaj aláírása a bejelentőre.
ha aláhamísítod és nem is laksz ott,akkor az a foglaláskor kiderül.Mármint az,hogy hamis az aláírás.Akkor még egy okirathamisítással is gazdagabb leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!