Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi vár az Orbán-bulla ellen...

Mi vár az Orbán-bulla ellen lázadó ügyvédre?

Figyelt kérdés

Egyelőre garázdaság miatt feljelentették és fegyelmi eljárás indult az ügyvédi kamarában, mert szétkent egy kaszinótojást a szentséges iraton. Lehet, hogy kirúgják, lecsukják, és ő lesz az Orbán-rendszer első ismert mártírja?

[link]

2010. júl. 29. 14:10
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
0%

:)) Hát igen..láttam, hogy nincs mit hozzáfűznöd. :)))) Erről beszélek! :DDD

Egyetlen vitára alkalmas hozzászólásod sem volt..de én vagyok a zokni, meg a "birka" :DDD

2010. júl. 29. 14:44
 12/34 anonim ***** válasza:

igen te, ahogy mindenki más is megmondja.

nah off...

2010. júl. 29. 14:45
 13/34 anonim ***** válasza:
76%
Most attól jobb neked, ha azt írom, hogy baromira nem érdekel, mi lesz ezzel az ügyvéddel? Kényszerítette valaki, hogy szétkenjen ott egy kaszinótojást? Akkor meg? Ha te bejössz a lakásomba és szétkensz a falon egy kaszinótojást, én meg feljelentelek, amiatt se leszel mártír.
2010. júl. 29. 14:48
 14/34 anonim ***** válasza:
71%

Kedves Kérdező!

Persze, tök jogos. Nem kell tetszen ami most van, nekem sem tetszik minden, de voltak szimpatikus lépések.

Csak az a fura számomra, hogy 3 hónap után korszakról beszélni, 3 hónap után konzekvenciát levonni nem túl korrekt 8 év pusztítás után.

2010. júl. 29. 14:48
 15/34 anonim ***** válasza:
0%
Ne OFF-olj, indokolj! :)) Ha nem megy, akkor meg mit birkázol? Mit keresel itt és egyáltalán ilyen témában mit szólsz bele a vitába?
2010. júl. 29. 14:50
 16/34 A kérdező kommentje:
14.48: OK. Hát korszakról nem én beszélek, hanem ők azzal, hogy azt mondják, hogy megdöntötték az előző jogállami rendszert, és most egy új rendszert építenek. A rendszerváltás egyúttal korszakváltást is jelent a történelemben.
2010. júl. 29. 14:51
 17/34 anonim ***** válasza:
51%

ember ne húzz fel.

nem fogok egy olyan emberrel vitázni aki nem képes másra, csak hátra mutogatni. leszarom magasról, hogy te mit gondolsz rólam. azt is, hogy ismételgeted mások szavait miszerint "érvelj"... az nem érv, hogy mutogatsz mindenhova, meg félrebeszélsz. a hülye is látja, elég itt i visszaolvasni, nekiálltál félrebeszélni, erre nem fogok érvelni, mert baromság.

egy ilyen ember aki ezzel "érvel", hogy "legalább történik valami" nehogy már le kelljen állnom vitázni. nem vagyunk egy szinten!

2010. júl. 29. 14:54
 18/34 anonim ***** válasza:
25%

Ez igaz!

Talán azért beszélnek korszakról, mert gyökeres változást akarnak. Vagy legalábbis ezt mondják. Le akarnak zárni egy bizalmatlansági, pusztító "korszakot", mert talán a Megyó-Gyurcsány-Bajnai 8 év elég körülhatárolható a botrányokkal, lopásokkal fűszerezve.

2010. júl. 29. 14:55
 19/34 anonim ***** válasza:

Én még mindig nem értem, mi köze van ennek Orbánhoz?

Gyengébb képességű polgártársaink kedvéért: nem azért folyik ellene eljárás, mert pont Orbán nyilatkozatán kente szét a cuccot. Akkor is ugyanez lenne, ha valamelyik másik ügyvéd ott kifüggesztett diplomáján kente volna szét.

A garázdaság bűncselekmény volt Kurcsányék alatt is, de még a Kádár-rendszerben is, nem tudom, hogy jön ide Orbán...

2010. júl. 29. 14:56
 20/34 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem sem vagyunk egy szinten. :) Ebben egyet értek. A szintekről már nem biztos, hogy egy a véleményünk.

A "legalább történik valami" mondatom előtt sem reagáltál érdemben...sőt.. a mai legelső hozzászólásomra sem. Persze, biztos diagnosztizáltál már a legelején , és úgy döntöttél nem osztod meg velem mérhetetlen tudásod apró pici szikráját. Pedig jó lett volna tanulni...na mindegy

2010. júl. 29. 14:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!