Mi vár az Orbán-bulla ellen lázadó ügyvédre?
Egyelőre garázdaság miatt feljelentették és fegyelmi eljárás indult az ügyvédi kamarában, mert szétkent egy kaszinótojást a szentséges iraton. Lehet, hogy kirúgják, lecsukják, és ő lesz az Orbán-rendszer első ismert mártírja?
a legalább történik valami az első mondatod volt okoska. előtte jó, hogy nem írtam semmit. a másik kérdést meg érdemes visszaolvasnod, hogy lássad miről is volt szó.
de mind1, értelmezési problémáid vannak. meg egyéb szellemi gondok valszeg.
másik vita:
1. hozzászólásod pusztán egy sima gyűlölettől fröcsögő izé "vélemény". kb ennyi.
2. hozzászólásod ugyanaz, elemedben volt, hogy mszp-zhettél, jah és igen azért feljött a 8 év megint, ugyebár mind tudjuk, hogy a többi párt sehol sem volt, semmi köze nem volt az irányításhoz. ;)
3. hozzászólás, kb nulla infó
4. hozzászólásban már fejlődni kezdtél, csak 4 évre visszamenőleg mutogattál
5. hozzászólás, hát visszazuhantál és megint 8 év, kicsit gusztustalan volt, mert szinte ide éreztem ahogy csöpög a nyálad, hogy a gonosz gyurcsányékat le fogják csukni (mintha ez bekövetkezne)
6. hozzászólásod
fikázás az úgymond "bukott" kisebbségre, ami alacsony IQ-ra ad tanulságot, tekintettel arra, hogy szánalmas aki egy választásban csak a versenyt, a győzelmet, a bukást az ellenséget, stb látja.
7. hozzászólásodban megint nyálcsorgatás, volt orgazmusod is közben?
ekkor tűntem fel én a képben és említettem neked, hogy az a bukott "kisebbség" gyakorlatilag a választók 60%-a tekintettel arra, hogy aki nem szavazott, az sem tartotta méltónak a fideszt, (az más kérdés itt zárójelben, hogy ők kussoljanak is ha majd szopnak.)
8. hozzászólásodban az érvelés a tipikus "az mszp is ezt csinálta és most fordult a kocka" szöveg. és ugyan nem fogtad fel, hogy azt sérelmeztem ,hogy bukott kisebbségről beszélsz, mert azzal pattogtál, hogy aki nem mszavazott annak kuss. ugyan nem erről volt szó az előző hozzászólásomban.
következő hozzászólásomban megmondtam neked, hogy ha az mszp is ezt csinálta amit most ti, akkor mivel vagytok jobbak náluk?
9. hozzászólásodnak semmi köze nem volt a kérdéshez, csak egy bemásolt mszp-s szidó (visszamutogató) szöveg, mintha ez válasz lenne bármire is a témában.
jah és persze előjött a szokásos szocifób betegséged amiben mindenkit szocinak látsz aki nem ért veled egyet.
következő hozzászólásomban szinte már sokadszorra kérdezem ,hogy miért CSAK mszp-ről dumálsz ha kérdezünk a fideszről.
10. hozzászólásodban nem válaszolsz az előző kommentemre, hanem megint visszamutogatsz és mszp-ről fröcsögsz. már megint az érvelésed abból áll, hogy az mszp bukásáról beszélsz.
következő hozzászólásomban megállapítom, hogy szocifób vagy.
11. hozzászólásodban ugyan másnak válaszolsz, de abban is csak más pártokról van szó.
12. hozzászólásodban megsértődsz a szocifób megjegyzésem miatt, utána beszélsz az elmúlt 8 évről.
nah mind1, azt hiszem nem folytatom, aki akarja itt elolvashatja és vonja le a következtetéseket:)
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__104..
81
Én eddig türelmes voltam veled, de meguntam. Ló*fasz volt itt, nem forradalom, pláne nem ötvenhathoz köthető forradalom. Abból a zavaros húsz évből négyet ők kormányoztak, már csak azért sem értem a szöveget. Nagy arányban nyertek a választáson, és ennyi. Még egyszer, lassan írom, hogy te is megértsd: nincs új korszak, nincs rendszerváltás, nincs nemzeti centrum, egy nagy felhatalmazással bíró kormány van, aki kapott kb. másfél millió protestszavazatot, és slussz. A FIDESZ áldja az Istent, hogy nálunk a politikai emlékezet három hétig tart sok esetben, mert én bizony még emlékszem arra, amikor az egykulcsos adó felvetésének ötlete is hazaárulás volt a jobber sajtó szerint. Kaptak egy igen komoly esélyt, mert a félhülye, sunyi vörösök el*kúrták, de eddig úgy néz ki, nem tudnak vele élni, a legkomolyabb eredményük, hogy megszűnik a kultúrház, és helyette jön az új idők, ami egyébiránt a Nyugat ( az oktatott magyar irodalom 40 százaléka) legnagyobb ellenlábasa volt. Örülnék neki, ha végre elkezdenének kormányozni. Én vagyok annyira demokrata, hogy elfogadjam, hogy ők vannak hatalmon, de nem értem, minek kell ez a NER baromság? Hallotta ezt bárki is a választások előtt?
Még mielőtt
Gazdaságilag annak egy része, amit a fidesz bejelentett, elfogadható számomra. Mondjuk, Matolcsyt helyett én Vargára bíznám a komoly munkát, szerintem jobb szakember. Azt is elfogadom, hogy a választásra elmentek abszolút többsége a fideszt akarta. ( én érvénytelenül szavaztam, mert senkinél sem éreztem, hogy engem képviselne. ) Csak ezt az együttműködésesdit nem veszi be a gyomrom.
"Csak ezt az együttműködésesdit nem veszi be a gyomrom."
Mondhatná ehelyett azt is, hogy pofa be, négy évig kussoljon mindenki, azt csinálunk, amit akarunk.
Azt jobban bevenné a gyomrod?
nekem erről ez jut eszembe:
"aki nincs velünk az ellenünk van"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!