Most hogy Magyarország hivatalosan sem demokrácia többé, még kevesebb befektető fog jönni, még nagyobb lesz a munkanélküliség hosszútávon is?
Sajnos, a napokban leminősítettek minket a hibrid rezsimek közé. Olyan országok közé mint Bosznia-Hercegovina, Koszovó, Ukrajna, Grúzia, Moldova és ilyenek. Az EU-ban a demokrácia helyzete nálunk a legeslegrosszabb.
Egy ilyen országba a külföldi befektetők sem jönnek szívesen, ahol ennyire hadilábon áll a demokrácia, mivel nincs biztonságban a pénzük. Lehetséges, hogy Magyarországon ez a jelenlegi munkanélküliség emiatt állandósul vagy súlyosbodik? Nagyon meg fogjuk érezni ennek a hatását?
#29 Engem például egyáltalán nem érdekel, hogy egy külföldi oldalon és/vagy idegennyelven megjelenő cikket milyen származású ember írt.
Csak ha magyarok írják ezeket a cikkeket, akkor ne próbáljuk meg egy vélhetően vendégszerző cikkjét úgy tálalni, hogy ezeket egy jelentős külföldi oldal írta és most az úgy is van.
"Szerintem a #29-es hozzászóló nagyon jól leírta."
Csak éppen arről nem írt egy szót sem, hogy a kérdésben megadott 4 linken semmi konkrétum nem szerepel. Csak az, hogy milyen területeket néztek. De, hogy ott mi alapján pontoztak, arról egy szó sincs. Aki egy kicsit is figyeli a külföldi híreket, annak sántítani fog FreedomHouse térképe.
""Én inkább ezt a mai diktatúrát választom a fene nagy gyurcsányi demokrácia helyett." - Ez amúgy szíved joga, csak közben ne csinálj úgy, mintha Gyurcsányék ámokfutását a Freedom House elnézte volna. "
Nem emlékszem abból a korból FH-is jelentésre. De a kommentem arra a hazugságra reagált, hogy Gyurcsány alatt milyen nagy demokrácia volt. Hány pontot adott akkor a FH Magyarországnak?
Azért hívtam fel a figyelemet arra, hogy magyarok írták, mert úgy van beállítva az egész, mintha egy független, külföldi szervezet cikke lenne. Nem véletlenül említettem a weyer-bélázást. Bevezett gyakorlat volt régebben is a mostani ellenzéktől, hogy külföldi lapokban publikáltak és később arra hivatkoztak, hogy "nyugaton ezt írták". A csúcs az volt, amikor saját cikkére hivatkozott, mint a nyugati sajtó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!