Előreláthatólag mennyire fogja megsínyleni Magyarország a gazdasági világválságot?
Szerintem nagyon, sokkal rosszabb lesz, mint 2008-ban, után.
Nagy munkanélküliséget várok és infrastrukturális romlást.
Minden, ami esetleg javult az elmúlt években az országban, az a gazdasági fejlődésnek volt köszönhető.
Mi javúlt itt az utóbbi években pubi?
Jaaa igen
Már lassan mindenki kertjében van egy stadion.
Stadionokkal jól állunk, minden más egyre szarabb.
Ugyanúgy lesznek vesztesei és nyertesei a következő világválságnak mint az előzőnek voltak. A válság főleg a tőkés elitet fogja érni, illetve azokban a szakmákban dolgozókat, akik tipikusan olyan iparágban dolgoznak ami csak gazdasági fejlődés idején tud működni, recesszió idején teljesen befagy (pl. az építőipar, turizmus, vendéglátóipar, stb)
Sokaknak viszont jól fog jönni a válság, az ingatlanárak beszakadása miatt. Tehát sok fiatal jól fog vele járni.
"Nagy munkanélküliséget várok és infrastrukturális romlást."
Várjátok, mint a messiást, mi?
Hát várjátok csak nyugodtan. Csak gyurcsányotok volt képes annyira elqrni és nektek bármennyire nincs más reményetek, mint hogy egy válság vagy a vízözön elmossa ezt a kormányt, nem fog bejönni.
De csak várjad nyugodtan!
Én nem akarok gyárban 3 műszakozni vagy még azt se.
Én félek a válságtól.
#9: 2020 utánra írják
Igény az már vóna rá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!