Szerinted jobb most az ország lakosságának anyagi helyzete, mint 4 éve?
Még mindig sok a munkanélküli és a nélkülöző ember/család?
Vagy van már némi javulás 2014 óta?
Általánosságban jobb.
Ettől azonban még az egyének teljesen más élethelyzetben lehetnek és akár egy nagyobb közösség is érezheti úgy, hogy rosszabb neki.
Mivel több, mint 6 éve minden egyes hónapban több pénzt költenek el az emberek a boltokban - azaz többet vásárolnak (mert az infláció nagyon alacsony maradt), így egyértelmű hogy jobb a helyzet.
Hogy ez kicsit jobb vagy éppen csak minimálisan, az más kérdés. Akinek eddig nagyon alacsony volt a fizetése, annak lehet, hogy most van pluszban akár 50 ezer forintja, de ettől még nem fog jól élni, csak egy kicsikét jobban.
sokkalta rosszabb, kérdező
- nőtt a munkanélküliség
- a pénz értéke jókorát csökkent
- a GDP-listán 8 helyet csúsztunk vissza, már Pakisztán és Banglades is előttünk van
persze a sok fideszbirka ilyenkor szemet-fület befog, hogy "lálálálá nem figyelek oda", mert ahhoz nyomorékok, hogy szembenézzenek az igazsággal
lehet engem is lepontozni a sok Fidióta-nyalókának meg a többi agyamosott butabirkának, szeretem látni ha igazam van, beismerni úgyse fogják még saját maguknak se, mert az ugye derogál...
Minden sokkal rosszabb lett
Nem csak az ország lakosságának az anyagi helyzete hanem kvázi minden
A kétezres évek óta folyamatosan megyünk lefele a lejtőn, amit a Kurcsány elkezdett, azt a Viktátor fogja befejezni
"Igen, jobb. Most nem munkanélküliség van, hanem munkaerő hiány."
Aha, ehhez képest egyre több a munkanélküli és egyre kevesebb az álláshely
Úgyhogy leállhatsz a hazudozással
"Általánosságban jobb."
Attól hogy ketten ismétlitek ugyanazt a hazugságot, még nem teszi igazzá
"Mivel több, mint 6 éve minden egyes hónapban több pénzt költenek el az emberek a boltokban - azaz többet vásárolnak (mert az infláció nagyon alacsony maradt), így egyértelmű hogy jobb a helyzet."
Forrás?
"Sokkal jobb mint 4 éve."
Remek, még egy sültbolond, titeket valami gyárban készítenek?
Olyanok vagytok mint Göbbels tanítványai...addig mantrázzátok a féligazságokkal tűzdelt hazugságokat, amíg végül magatok is elhiszitek
jújújújú! most engem is le fog pontozni a sok retardált, mert szétvertem a rózsaszín vattacukor álomvilágukat, és a csúnya-búnya rögvalóság kemény talajára pottyantak, megütötték magukat, brühühühühü :'(((((((((((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!