Titeket zavar a Szovjet emlékmű?
Meg azt tudom,hogy a szovjeteknek parancsuk volt arra,hogy nem bombázhatnak házakat,épületeket,szobrokat magyarul épen kellett hagyniuk az országot.
Nem úgy mint pl:Berlint.
ha-ha,most azért bezzeg nem sirsz,hogy a törökök itt ültek évszázadokig!-.-
ez történelem és háborús gyarlóság.
nem védem őket,de azért szerintem,jobb hogy jöttek:)
"És akkor miért gyújtották fel fél Budapestet"
Honnan a fenéből veszed ezt? Itt a németek romboltak ha nem tudnád. Az oroszok kímélték budapestet ha nem tudnád ezért sem bombáztak hanem utcai harcokkal verték ki a németeket ezért az ő veszteségük nagyobb volt.
És tényleg,honnan vetted,hogy felgyújtották FÉL Budapestet?!
Nyomorék kis nacionalista p0ccsnek,meg üzenném,hogy ekkor IQ-val gondolom sokra viszed majd,kedves..-.-
"És az is parancsba volt adva hogy erőszakoljanak meg mindenkit aki az útjukba kerül"
Ez sem igaz! Te nem tudod hogy minden rajnak tagja volt katonalány is? Vajon miért? A németek sokkal kulturálatlanabbak voltak ha nem tudnád. A németek lőtték az ejtőernyővel kiugró orosz és amerikai pilótákat ezt beon magam láttam. Egy ilyen amerikai pilótát mi is elsősegélyben részesítettünk és ő nekem adta a gyöngyháznyelű Smith and Wessonját.
"Ez sem igaz! Te nem tudod hogy minden rajnak tagja volt katonalány is? "
Nonszensz,soha nem hallottam róla, még csak képeken vagy felvételeken se láttam soha.
"A németek lőtték az ejtőernyővel kiugró orosz és amerikai pilótákat ezt beon magam láttam."
Ez a háború.A ruszkik akiket úgy istenítetek pedig többszázezer MAGYAR leányt és nőt erőszakoltak meg, ha pedig ti ezeknek tapsoltok ,akkor egyszerűen antimagyarok vagytok.A ruszkik pedig híresek voltak a barbárságukról,a kegyetlenkedésikről.Úgy gyűlölöm amikor valaki kiemel egy oldalt, aztán kijelenti hogy ők a jók, a másik pedig a megtestesült ördög.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!