Anarchista elvtársak/elvtársnők! Csak én gondolkodom
így az abortuszról?
Figyelt kérdés
Szerintem annak ellenére, hogy nem szabad létezni államnak, se kormánynak, mert veszélyt jelent az egyénre, a népre és még sok másra, ez az emberi jogok sárba tiprása és mélyen megvetendő. Én hiszek az egyenlően, sok jogban, főleg az emberi jogokban, de szerintem onnantól kezdve hogy a kicsi megfogan és él, onnantól kezdve ez már nem a nők joga (feminista is vagyok, de mint írtam ehhez nekik már nincs közük). Onnantól kezdve már egy független érző, egyénésig és ember, aki nem követett el semmit, még nem is tudott volna és FÜGGETLEN, de még nem elég idős ahhoz hogy eltartsa magát, hisz nagyon kicsit. Gyilkosság. Van még valaki??
Kva nagy baromság ez a kérdés, és a válaszok egy része is, de elgondolkodtatott: A vegánok vajon kiűzhetik a bélférgeiket? Hiszen az belőlük táplálkozik, és elpusztulna nélkülük, így azáltal, hogy nem engednék a parazitának, hogy rajtuk parazitáskodjon, felelősek lennének a parazita sajnálatos haláláért🤔
Ha van itt vegán, mondja már el legyszi....
2020. máj. 4. 18:54
22/28 A kérdező kommentje:
Kiestem a székemből a röhögéstől. XDD Légyszíves, majd ha meghalsz, annak aki teremtett minket vagy az ősrobbanásnak magyarázd, ne nekünk, mi nem tudunk változtatni azon, hogy szexelni kell a fennmaradáshoz és hogy a nőnek azért van méhe, hogy a kicsit kihordja és nem ezért hogy kikaparják onnét, mert hát nevezzünk nevén a dolgokat. Csakhogy, nem egyben veszik ki őt onnan, úgy hogy utána él mint Marci Hevesben, hanem széttépik a testét, ami nem valami humánus és az életét erőszakkal oltják ki. Idióta vagy már komolyan mondom, akkor kihalna az emberiség, ha nem lennének nők. Képzeld mi fiúk sem nyivákolunk hogy bennünk van a sperma és hogy nem szabad neki itt lenni, mert ez a mi testünk... Nagy az Isten állatkertje.
2020. máj. 4. 19:03
23/28 A kérdező kommentje:
Jézus! Mintha az abortusz egy természetvédő és létfenntartás alapvető követelménye lenne. Csakhogy az embrió, már bőven nem parazita, sőt már lassan ember lesz, aki előtt egy egész élet állt volna.
2020. máj. 4. 19:09
24/28 anonim válasza:
Én anarchistának vallom magam, s az a véleményem, hogy egy rajtam élősködő parazita esetében mélységesen kártékony a rámeröltetése. Mert nem független. Ha független, akkor vigyed, dugd fel magadnak, és hordd ki te!
2020. máj. 4. 19:40
25/28 A kérdező kommentje:
Figyu, te nem anarchista vagy, lefogadom nem tudod ki az a Bakunyin, Kropotkin vagy Nestor Mahno, hanem egy idióta. Tudod ez a természet rendje, különben kihalunk, édesem. :-) Aki meg nem tud azonosulni a testével azt úgy hívják hogy transznemű, amihez joga van 1000%-ban mindenkinek, azaz ahhoz hogy az legyen aki akar, és azt szeresse akit akar és aki a szíve választottja. Aki meg tud és azt mondja hogy hülyeség gyermeket bárkinek a világra hozni az meg egyszerűen hülye. :-) Én sem tudom hogy lesz-e, örökbe fogadok-e vagy egyáltalán azt sem hogy lesz-e barátnőm, de ez a természet rendje. Ha nem tetszik panaszkodj az ősrobbanásnak és az ősembereknek, hogy mi a fenéért, nem a földböl növünk ki mint a napraforgó. xDD
2020. máj. 4. 20:02
26/28 anonim válasza:
#25 :)
2020. máj. 5. 09:47
27/28 anonim válasza:
Ne papolj a kihalásról, mert jelenleg a világ legkártékonyabb fajaként mérhetetlenül elszaporodtunk ezen a bolygón. A természet rendjét pedig ha oly előszeretettel emlegeted, akkor bizony a természetes szelekció is a "természet rendje", azaz nuku gyógykezelés, hulljon a férgese. S ha már természet: az állatvilágban egyáltalán nem ritka az utódok elhagyása vagy akár elpusztítása - akár selejtes az újszülött, akár a környezeti tényezők nem kedvezőek (!).
Úgyhogy előbb tanulj egy kis ökológiát és etológiát, utánna papolj filozófuska. :D
2020. máj. 5. 20:42
28/28 anonim válasza:
Ha szerinted kötelessége a nőnek kihordani a magzatát, hiszen azért van neki, de ugyanakkor belefér az idióta világnézetedbe, hogy mindenki olyan nemet választhat magának, amiben jól érzi magát, akkor mi történik, ha egy nő férfinak vallja magát, majd elmegy abortuszra? 🤔🤔🤔
Egyébként adom #21 válaszát, ugyanúgy tilos lenne a maláriaszúnyogokat is lecsapnod a kezeden, hisz szüksége van rád a túléléshez, ne merd korlátozni a jogait (igaz ez a vegánoknak szólt, de nem baj, hasonló kategória)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!