Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az oldalon flangáló fideszesek...

Az oldalon flangáló fideszesek nagy része miért nem tud rendesen válaszolni vitázni, csak annyit tenni, hogy mindent másra ken és csak a szocikról beszélni?

Figyelt kérdés

Képtelenek a fideszről beszélni. Ha megkérdem, hogy a fidesz miért csinátla... akkor a válasz, hogy "de persze a szocik", "a szocik", "a gyúrcsányotok/bajnaitok", "bezzeg a szocik.." stb.. terelik a témát, tiszta szocifóbok, csak a vicces, hogy tényleg csak a szocikkal tudnak érvelni.

és akkor tényleg a jobbikosokra mondják, hogy ellenségképet keresnek?

2010. júl. 27. 20:58
1 2 3 4 5 6
 41/60 A kérdező kommentje:
hehe, de jót nevettem:) írod a hülyeséget ami egy dolog, de a végére nem bírod ki, hogy ne kezdj el mutogatni a másik oldalra:D krva jó volt, köszi :D
2010. júl. 27. 23:07
 42/60 anonim ***** válasza:
44%
mégis mi a hülyeség? csak provokálni akarod a Fideszeseket! ez tény! én is jót nevettem rajtad :D
2010. júl. 27. 23:10
 43/60 A kérdező kommentje:

szerintem teljesen korrekt kérdést tettem fel egy tényről. elég körbenézni az oldalon és a hülye is látja, hogy igazam van az állításommal kapcs.

én tudom, hogy szar érzés amikor az emberről megmondják az igazat, fáj az igazság, de csak lejjebb süllyedsz, ha azzal vádaskodsz ,h "háá' ez csak provokálás..".

2010. júl. 27. 23:12
 44/60 anonim ***** válasza:
34%

ez a te igazságod! mindenkinek megvan a sajátja!

"amugy meg a másik táborra is iagz, hogy csak azt tudják hajtogatni, hogy mikor kezdenek már el végre kormányozni!"

ebben mi nem igaz?

2010. júl. 27. 23:14
 45/60 anonim ***** válasza:
34%
Gyakorlatilag a kérdésedben deklaráltad, hogy csak olyan választ tartasz helyesnek, ami a te véleményeddel egyezik! Akkor mit vársz? szeretek lealacsonyodni (pláne az ilyen hozzád hasonló emberek szerint): szimplán provokátor vagy és kész! Minden oldalon/fórumon megtalálhatóak az indulatos válaszok! ezen vagy így kiakadva? mit akarsz, hogy majd szépen elmagyaráznak neked itt mindent? És bizony igen tényleg a Jobbikra mondják, mivel ők erre építenek!
2010. júl. 27. 23:17
 46/60 anonim ***** válasza:
34%
meg különben is terhes vagy :DDDDDD
2010. júl. 27. 23:18
 47/60 A kérdező kommentje:

bszarok, hogy egyszerűen tényleg képtelen vagy nem a másikról beszélni:) nagyon beteg...

amúgy igen, igaz, ismételgetjük, h szarul kormányoznak, de ez a kijelentés kb olyan mintha azt mondanám, hogy levegőt veszek. köszönőviszonyban sincs a kérdésemmel a téma.

tudod amikor egy magamfajta gondolkodó bekapja a horgot és elkezd a te terelő kérdésedre válaszolni, akkor eléritek, hogy már a szocikról van szó és nem a fideszről. ez eléggé szánalmas, de ebben a kérdésben ez nem fog menni, bocs.

amúgy eléggé szép ahogy belecsavarodsz a témába. előbb mondod, hogy "a szocik IS" de közben meg, h "mindenkinek megvan a maga igaza", szóval akkor a kérdés szerinted nem igaz? azaz nem igaz, hogy folyamatosan a többségetek (ezen az oldalon tuti) terel? hisz e is ezt csinálod.

ez olyan mintha gyanúsítanálak azzal, hogy folyamatosan a szoba közepére szarsz. azt amikor éppen nagyban odafosol, akkor is csak arról beszélsz, hogy de a kutya is odapisilt 8 évvel ezelőtt és különben is csak én gondolom, hogy igazam van.

véletlenül nem vagy amúgy csaj? javaslom az angolkákat, Viki Polard-t személyében magadra találhatsz:)

http://www.youtube.com/watch?v=2dP_HbZPUws

2010. júl. 27. 23:23
 48/60 anonim ***** válasza:
26%
""mindenkinek megvan a maga igaza", szóval akkor a kérdés szerinted nem igaz? azaz nem igaz, hogy folyamatosan a többségetek (ezen az oldalon tuti) terel? hisz e is ezt csinálod." nem azt mondtam, hogy a kérdésed hülyeség csak azt, hogy provokáció! te mit értettél az idézett mondatomon? mert én azt, hogy neked x a véleményed nekem y! Szövegértés eggyes! Ja és nem vagyok csaj! Az angolhumort pedig gyűlölöm!
2010. júl. 27. 23:32
 49/60 anonim ***** válasza:
26%
"ez olyan mintha gyanúsítanálak azzal, hogy folyamatosan a szoba közepére szarsz. azt amikor éppen nagyban odafosol, akkor is csak arról beszélsz, hogy de a kutya is odapisilt 8 évvel ezelőtt és különben is csak én gondolom, hogy igazam van." óó ez valami oltás akart lenni! kösz jót nevettem! ha konkrét intézkedésről akarsz kérdezni tedd meg légyszíves, hogy új kérdést írsz ki! Ott válaszolok tudásomhoz, véleményemhez mérten!
2010. júl. 27. 23:34
 50/60 A kérdező kommentje:
bocs, de az utolsó két kommented 0információ volt, így offolás nélkül már nem lehet rá reagálni, így nem is tenném.
2010. júl. 27. 23:37
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!