Az oldalon flangáló fideszesek nagy része miért nem tud rendesen válaszolni vitázni, csak annyit tenni, hogy mindent másra ken és csak a szocikról beszélni?
Képtelenek a fideszről beszélni. Ha megkérdem, hogy a fidesz miért csinátla... akkor a válasz, hogy "de persze a szocik", "a szocik", "a gyúrcsányotok/bajnaitok", "bezzeg a szocik.." stb.. terelik a témát, tiszta szocifóbok, csak a vicces, hogy tényleg csak a szocikkal tudnak érvelni.
és akkor tényleg a jobbikosokra mondják, hogy ellenségképet keresnek?
Én megcsak azért vagyok itt mert szeretek veszekedni. Olyan mint párbajozni. XD
Leszarom mind Orbánt, mind Gyurcsányt, az összes pártot, sőt az államot is!
"viszont a kérdésre sem válaszoltál, illetve ha őszinte voltál és ha fideszes vagy, akkor azt mutattad be, hogy vakon szavaztál. ha pedig nem vagy fideszes, akkor csak kötekedsz.
"
mégis milyen választ akarsz? én ezt gondolom! Ha őszinte voltam és nem vagyok Fideszes, akkor miért kötekednék? szerintem akkor a te kérdésed is kötekedésnek vehető ;-)! Tény, hogy 58-as nagyon elvakult, de nagy vonalakban eggyet tudok vele érteni! Ja amugymeg szoktam bírálni a Fideszt, de nem ábrándultam ki belőle! Lehet, hogy ki fogok, de most még nem! Én enm fosok itt a diktatúrától meg a többi hülyeségtől! Annyit kéne az embereknek (neked is) felfogni, hogy éld a saját kis életed, mert úgysem kerülhetsz be soha a döntéshozó hatalomba! Ez nem birka szellem! (bár sajnos az is jellemző)
amugy meg a másik táborra is iagz, hogy csak azt tudják hajtogatni, hogy mikor kezdenek már el végre kormányozni!
Én nem kötekedtem se veled se mással! ha ezt nem fogod fel akkor elég szomorú, bizonyára csak provokálni akarsz és csak tetteted itt az érdeklődő emberkét;-)
Meg hát a kommentárjaidból is kitűnik, hogy vajmi keveset foglalkoztál politkával! na látod most kötekedtem egy kicsit;-) ha nem tetszik ne válaszolj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!