Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az oldalon flangáló fideszesek...

Az oldalon flangáló fideszesek nagy része miért nem tud rendesen válaszolni vitázni, csak annyit tenni, hogy mindent másra ken és csak a szocikról beszélni?

Figyelt kérdés

Képtelenek a fideszről beszélni. Ha megkérdem, hogy a fidesz miért csinátla... akkor a válasz, hogy "de persze a szocik", "a szocik", "a gyúrcsányotok/bajnaitok", "bezzeg a szocik.." stb.. terelik a témát, tiszta szocifóbok, csak a vicces, hogy tényleg csak a szocikkal tudnak érvelni.

és akkor tényleg a jobbikosokra mondják, hogy ellenségképet keresnek?

2010. júl. 27. 20:58
1 2 3 4 5 6
 31/60 anonim ***** válasza:
41%
Minek ennyit energiát beleölni abba,hogy megértsd a szellemileg alsóbbrendű orbánfanok gondolatmenetét?Ők olyan véglények akiket kielégít a csordaszellem,pár üres lózung nemzetieskedéssel feljavítva és máris úgy érzik tartoznak valamihez.Nem kell őket bántani,általában szelídek,el vannak a saját kis primitív közegükben.Röhögj rajtuk,kár velük túlzottan foglalkozni.
2010. júl. 27. 22:02
 32/60 A kérdező kommentje:
általában így teszek, de igazából annyira nem sok energia egy kérdést kiírni és figyelni.
2010. júl. 27. 22:04
 33/60 anonim ***** válasza:
5%

Én megcsak azért vagyok itt mert szeretek veszekedni. Olyan mint párbajozni. XD

Leszarom mind Orbánt, mind Gyurcsányt, az összes pártot, sőt az államot is!

2010. júl. 27. 22:06
 34/60 anonim ***** válasza:
2010. júl. 27. 22:21
 35/60 anonim ***** válasza:
2010. júl. 27. 22:21
 36/60 anonim ***** válasza:
2010. júl. 27. 22:31
 37/60 anonim ***** válasza:
31%
Gondolom kedves kérdező te a hatalmas eszedel biztos átlátod, hogy egy párt mit miért csinál? Ha meg ennyire érdekel, menj kérdezd meg az Orbánt vagy nézd meg a "hivatalos" magyarázataikat a neten! ha ez nem felel meg, akkor meg úgyis mindegy! Látod nem "előző8éveztem"-.-
2010. júl. 27. 22:45
 38/60 A kérdező kommentje:
viszont a kérdésre sem válaszoltál, illetve ha őszinte voltál és ha fideszes vagy, akkor azt mutattad be, hogy vakon szavaztál. ha pedig nem vagy fideszes, akkor csak kötekedsz.
2010. júl. 27. 22:47
 39/60 anonim ***** válasza:
22%

"viszont a kérdésre sem válaszoltál, illetve ha őszinte voltál és ha fideszes vagy, akkor azt mutattad be, hogy vakon szavaztál. ha pedig nem vagy fideszes, akkor csak kötekedsz.

"

mégis milyen választ akarsz? én ezt gondolom! Ha őszinte voltam és nem vagyok Fideszes, akkor miért kötekednék? szerintem akkor a te kérdésed is kötekedésnek vehető ;-)! Tény, hogy 58-as nagyon elvakult, de nagy vonalakban eggyet tudok vele érteni! Ja amugymeg szoktam bírálni a Fideszt, de nem ábrándultam ki belőle! Lehet, hogy ki fogok, de most még nem! Én enm fosok itt a diktatúrától meg a többi hülyeségtől! Annyit kéne az embereknek (neked is) felfogni, hogy éld a saját kis életed, mert úgysem kerülhetsz be soha a döntéshozó hatalomba! Ez nem birka szellem! (bár sajnos az is jellemző)

2010. júl. 27. 22:54
 40/60 anonim ***** válasza:
24%

amugy meg a másik táborra is iagz, hogy csak azt tudják hajtogatni, hogy mikor kezdenek már el végre kormányozni!

Én nem kötekedtem se veled se mással! ha ezt nem fogod fel akkor elég szomorú, bizonyára csak provokálni akarsz és csak tetteted itt az érdeklődő emberkét;-)

Meg hát a kommentárjaidból is kitűnik, hogy vajmi keveset foglalkoztál politkával! na látod most kötekedtem egy kicsit;-) ha nem tetszik ne válaszolj

2010. júl. 27. 23:02
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!