Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az oldalon flangáló fideszesek...

Az oldalon flangáló fideszesek nagy része miért nem tud rendesen válaszolni vitázni, csak annyit tenni, hogy mindent másra ken és csak a szocikról beszélni?

Figyelt kérdés

Képtelenek a fideszről beszélni. Ha megkérdem, hogy a fidesz miért csinátla... akkor a válasz, hogy "de persze a szocik", "a szocik", "a gyúrcsányotok/bajnaitok", "bezzeg a szocik.." stb.. terelik a témát, tiszta szocifóbok, csak a vicces, hogy tényleg csak a szocikkal tudnak érvelni.

és akkor tényleg a jobbikosokra mondják, hogy ellenségképet keresnek?

2010. júl. 27. 20:58
1 2 3 4 5 6
 11/60 anonim ***** válasza:
49%

"Mi értelme van vitázni olyanokkal, akik egy gyurcsányt tisztelnek? Ne röhögtess.

Komoly vitákat nem szoktam folytatni szocikkal, mert érvelni, vitázni beszámítható emberekkel szoktam értelmes dolgokról, nem gyurcsányista szerencsétlen balfácánokkal az agybetegségeikről"

Ennyit a Fideszesek híres toleranciájáról, meghogy ők mennyire elhatárolódnak a megkülönböztetéstől, meg a kirekesztéstől.

Hülye Dzsucse-nácik!

2010. júl. 27. 21:22
 12/60 anonim ***** válasza:
4%

ma 21:22

Tudod, mit jelent a tolerancia? Nem. Akkor ne használd ezt a szót :))))

2010. júl. 27. 21:24
 13/60 A kérdező kommentje:
te inkább vagy a kérdésre válaszolj, vagy ha nem, megy akkor menj innen;)
2010. júl. 27. 21:25
 14/60 anonim ***** válasza:
63%

"Tudod, mit jelent a tolerancia?"

Igen, például azt, hogy egy "Gyurcsányista Balfácánnak" ugyanúgy meghallgatod és racionálisan végiggondolod a véleményét, mint egy Fideszes szektatársadnak!

2010. júl. 27. 21:25
 15/60 bumbi02 ***** válasza:
52%

a multkoriban volt egy jó megjegyzése az egyik lmp-s képviselőnek..

a parlamentben 56 nap alatt 267x hangzott el: az elmult 8 év

a parlamentben 56 nap alatt 14x hangzott el : a következő 4 év (és ebből 7x lmp-sek szájából)

ez azér egy érdekes, és vicces adat:)) lehet rajta gondolkozni:)) nem mindig vissza felé kéne mutogatni, hanem inkább előre fele kéne gondolkozni, tervezni..

2010. júl. 27. 21:26
 16/60 anonim ***** válasza:
62%
Azért mert a fideszesek hülyék..
2010. júl. 27. 21:29
 17/60 anonim ***** válasza:
5%

ma 21:25

A tolerancia egy régi, újkori fogalom. A vallási ellentétek kapcsán keletkezett, és türelmet jelent, azaz eltűrést, tehát azt, hogy a más véleményen lévő ellen nem alkalmazunk erőszakot.

Toleráns vagyok, minthogy sohasem bántalmaztam egyetlen gyurcsánybeteget sem :))))

Ám egy félreértelmezett tolerancia nevében nem fogom Ferike értelmetlen szósalátáit értelmes szövegeknek tekinteni. Egyébként fogadni mernék, hogy sokkal többet olvastam Ferikétől, mint legtöbb csodálója. Pszichiátriai szempontból ugyanis érdekes a pali.

2010. júl. 27. 21:29
 18/60 anonim ***** válasza:
16%

ma 21:26

Ezt a "ne visszafelé tessék mutogatni"-t a kedvenc balliberálisaidnak mondogasd majd a holokauszt kapcsán :))))

2010. júl. 27. 21:30
 19/60 anonim ***** válasza:
28%

"A tolerancia egy régi, újkori fogalom. A vallási ellentétek kapcsán keletkezett, és türelmet jelent, azaz eltűrést, tehát azt, hogy a más véleményen lévő ellen nem alkalmazunk erőszakot.

Toleráns vagyok, minthogy sohasem bántalmaztam egyetlen gyurcsánybeteget sem :))))

Ám egy félreértelmezett tolerancia nevében nem fogom Ferike értelmetlen szósalátáit értelmes szövegeknek tekinteni. Egyébként fogadni mernék, hogy sokkal többet olvastam Ferikétől, mint legtöbb csodálója. Pszichiátriai szempontból ugyanis érdekes a pali."

Amit ti, "hazafik" nem szoktatok figyelembe venni az az, hogy a világ változik és ezzel együtt a szavak jelentése is. Te is tisztában vagy vele, hogy a tolerancia szó manapság mit jelent, csak direkt nem veszed figyelembe, hogy kiforgasd mások szavait.

És igenis, ha egy Gyurcsányista szavait nem veszed annyira emberszámba, hogy racionálisan véggigondold amit mond, az igenis intolerancia és kirekesztés, mivel nem tartod ugyanakkor értékű embernek mint ti vagy pusztán azért más más eszmékben hisz és más embereket tisztel.

2010. júl. 27. 21:32
 20/60 anonim ***** válasza:
29%
*És igenis, ha egy Gyurcsányista szavait nem veszed annyira emberszámba, hogy racionálisan véggigondold amit mond, az igenis intolerancia és kirekesztés, mivel nem tartod ugyanakkora értékű embernek mint te vagy, pusztán azért mert más eszmékben hisz és más embereket tisztel.
2010. júl. 27. 21:33
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!