Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az oldalon flangáló fideszesek...

Az oldalon flangáló fideszesek nagy része miért nem tud rendesen válaszolni vitázni, csak annyit tenni, hogy mindent másra ken és csak a szocikról beszélni?

Figyelt kérdés

Képtelenek a fideszről beszélni. Ha megkérdem, hogy a fidesz miért csinátla... akkor a válasz, hogy "de persze a szocik", "a szocik", "a gyúrcsányotok/bajnaitok", "bezzeg a szocik.." stb.. terelik a témát, tiszta szocifóbok, csak a vicces, hogy tényleg csak a szocikkal tudnak érvelni.

és akkor tényleg a jobbikosokra mondják, hogy ellenségképet keresnek?

2010. júl. 27. 20:58
1 2 3 4 5 6
 1/60 anonim ***** válasza:
26%
gyurcsótány
2010. júl. 27. 21:02
 2/60 anonim ***** válasza:
34%
tud, de van jobb dolga is mint ismeretleneknek magyarázni, akik több mint valószínű, hogy úgyse fognak fel belőle semmit, mert az első kommentelő válaszában szereplő egy szent... hopp, megint itt lyukadtunk ki, nem? :D
2010. júl. 27. 21:03
 3/60 A kérdező kommentje:
jó kifogás...
2010. júl. 27. 21:05
 4/60 anonim ***** válasza:
68%

Én fideszes vagyok, de szerintem értelmesen szoktam válaszolni, vitákba bele sem megyek, ilyeneket meg pláne nem mondok.

Szerintem ez emberfüggő, nem azon múlik, hogy ki kire szavazott. :) El kellene fogadni, hogy mindenki más eszmékkel ért egyet, nem egymást szidni, mert ezért tartunk ott, ahol.

De elismerem, hogy igazad van, én is láttam már ilyen hozzászólásokat, szerintem egyszerűen ne foglalkozz azokkal akik kötözködnek. Egy értelmes ember nem kötözködik, hanem normális hangnemben válaszol. Ez csak őket (nem a pártot, hanem a személyüket) minősíti.

És most lepontozhattok, de nekem ez a véleményem. :)

2010. júl. 27. 21:11
 5/60 A kérdező kommentje:
ezért írtam, hogy többsége, azaz lehet kivétel. de ha már itt vagy tudnád részletezni, hogy miért a fidesz? illetve csak akkor ha nem kisebbik rossz meg hasonló indokokról van szó, hanem valódi magyarázat.
2010. júl. 27. 21:12
 6/60 anonim ***** válasza:
68%

Én nem vagyok vérbeli fideszes, inkább csak amolyan "kisebbik rosszként" választottam őket, de már egyre jobban kezdek kiábrándulni.

Igazából nincs is ma olyan párt Magyarországon, amellyel 100 %-ban egyetértek, és szívesen szavaznék rájuk. Sajnos. :(

2010. júl. 27. 21:17
 7/60 anonim ***** válasza:
72%
Miért pont ezen az oldalon tudnának értelmes dolgokat mondani? Sajnos a legtöbb FIDESZ-es (tisztelet a kivételnek) elvakult Orbán rajongó, és nem veszik észre, hogy hülyére veszik a népet.
2010. júl. 27. 21:18
 8/60 A kérdező kommentje:
ha kisebbik rosszra, akkor most elkezdhetném mondania a leb.szó szöveget meg a többit, de eső után, másrészt meg akkor a kérdés nem réd vonatkozik.
2010. júl. 27. 21:18
 9/60 anonim ***** válasza:
7%

Mi értelme van vitázni olyanokkal, akik egy gyurcsányt tisztelnek? Ne röhögtess.

Komoly vitákat nem szoktam folytatni szocikkal, mert érvelni, vitázni beszámítható emberekkel szoktam értelmes dolgokról, nem gyurcsányista szerencsétlen balfácánokkal az agybetegségeikről.

2010. júl. 27. 21:19
 10/60 A kérdező kommentje:
nu azért csak beesett egy fideszes, de adja is magát rendesen:)
2010. júl. 27. 21:22
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!