Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogyan tudok ellenállni a...

Hogyan tudok ellenállni a rendszernek?

Figyelt kérdés

Ahogy Deák Ferencék is tették! Tehát semmi erőszak!

Pl. Ne szavazzak(kivéve népszavazás), ne vállaljak katonai szolgálatot, dolgozzak feketén(vagy ha nem feketén akkor semmiképp se állami cégben, és az adóm 1%-át ajánljam fel valakiknek.)

Vásároljak sima boltban multi helyett.

Mit ajánlotok még? Hogyan tudok még BÉKÉSEN az állam ellen lenni?

2010. júl. 27. 16:31
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
43%
Az az irónikus, hogy mindenki itt papol, mintha az ÁVH tagjai lennének, de sztem csak azért csinálják, mert irigyek az olyan szabad gondolkodású emberekre, amilyenek mi vagyunk, Kérdező.
2010. júl. 27. 19:46
 32/44 A kérdező kommentje:
Ja és azt is írtam hogy mivel nincs pénzem beköltözni egy izraeli kibucba így az állam engem is le fog húzni az áfával. Szóval emiatt nem kell aggódnotok.
2010. júl. 27. 19:47
 33/44 anonim ***** válasza:
39%

Hát vagy 20-25 éve egy svéd ismerősömnek mondtuk irigykedve, hogy milyen jó nektek ott Svédországban, annyi mindent kaptok ingyen... Felkapta a fejét, és visszakérdezett: Ingyen? Semmit nem kapunk ingyen, én ezekért adót fizetek!

Nos ez a különbség a svédek és a magyarok között - és persze Svédország és Magyarország között is. Ő büszke arra, hogy adófizető svéd állampolgár - mi meg arra vagyunk büszkék, hogy milyen jól tudunk adót csalni...

Pedro

2010. júl. 27. 19:50
 34/44 A kérdező kommentje:
Hát azért már ne is haragudj de ne hasonlítsunk már egy Skandináv országot Magyarországhoz.
2010. júl. 27. 19:56
 35/44 A kérdező kommentje:

A válasz írója 54%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 19:46

Privát e-mail a válasz írójának

Lehet:D

2010. júl. 27. 19:58
 36/44 A kérdező kommentje:
54-es amúgy te anarchista vagy libertariánus vagy?
2010. júl. 27. 19:59
 37/44 anonim ***** válasza:
39%

"54-es amúgy te anarchista vagy libertariánus vagy?"

Egyik sem. Egyszerű ember vagyok aki tud pár trükköt, nincsenek nagy igényei, és jó az alkalmazkodóképessége.

2010. júl. 27. 20:27
 38/44 A kérdező kommentje:

Na akkor tényleg szabad ember vagy.:D

Én anarchista vagyok. Mondjuk a magyar anarchista csoportokat nem tartom nagyra. Évente egyszer elmennek tüntetni az operabálba.(Amíg veszi őket a kamera)

2010. júl. 27. 20:34
 39/44 A kérdező kommentje:
Egyébként nincs bajom a más felfogású emberekkel. Csak azokat az ideológiákat utálom amik más emberek elnyomására törekszenek. pl. a nácizmus
2010. júl. 27. 20:39
 40/44 anonim ***** válasza:
Én a helyedben nem írtam volna le egy mondatban az "utálom" és a "nácizmus" szót, mert mindjárt idejönnek szétoffolni a topicot a 15 éves önjelölt netnácik, hogy "hogy merted kritizálni az anglo-zsidó világrend fő ellenségét, a Führer-t!"
2010. júl. 27. 21:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!