Hogyan tudok ellenállni a rendszernek?
Ahogy Deák Ferencék is tették! Tehát semmi erőszak!
Pl. Ne szavazzak(kivéve népszavazás), ne vállaljak katonai szolgálatot, dolgozzak feketén(vagy ha nem feketén akkor semmiképp se állami cégben, és az adóm 1%-át ajánljam fel valakiknek.)
Vásároljak sima boltban multi helyett.
Mit ajánlotok még? Hogyan tudok még BÉKÉSEN az állam ellen lenni?
Hát vagy 20-25 éve egy svéd ismerősömnek mondtuk irigykedve, hogy milyen jó nektek ott Svédországban, annyi mindent kaptok ingyen... Felkapta a fejét, és visszakérdezett: Ingyen? Semmit nem kapunk ingyen, én ezekért adót fizetek!
Nos ez a különbség a svédek és a magyarok között - és persze Svédország és Magyarország között is. Ő büszke arra, hogy adófizető svéd állampolgár - mi meg arra vagyunk büszkék, hogy milyen jól tudunk adót csalni...
Pedro
A válasz írója 54%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:46
Privát e-mail a válasz írójának
Lehet:D
"54-es amúgy te anarchista vagy libertariánus vagy?"
Egyik sem. Egyszerű ember vagyok aki tud pár trükköt, nincsenek nagy igényei, és jó az alkalmazkodóképessége.
Na akkor tényleg szabad ember vagy.:D
Én anarchista vagyok. Mondjuk a magyar anarchista csoportokat nem tartom nagyra. Évente egyszer elmennek tüntetni az operabálba.(Amíg veszi őket a kamera)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!