Hogyan tudok ellenállni a rendszernek?
Ahogy Deák Ferencék is tették! Tehát semmi erőszak!
Pl. Ne szavazzak(kivéve népszavazás), ne vállaljak katonai szolgálatot, dolgozzak feketén(vagy ha nem feketén akkor semmiképp se állami cégben, és az adóm 1%-át ajánljam fel valakiknek.)
Vásároljak sima boltban multi helyett.
Mit ajánlotok még? Hogyan tudok még BÉKÉSEN az állam ellen lenni?
Az államtól való ellenállás nem azt jelenti, hogy nem vagy nyilvántartva, bűnözöl vagy elköltözöl másik országba...
Egyszerűen annyi, hogy nem hagyod, hogy az állam manipuláljon, csak akkor működsz vele együtt, ha neked abból hasznod lesz, és nem támogatod őt semmiben.
Ehhez nem kell "elmenni remetének meg ilyenek".
"Egyébként Deák valószínűleg a fejét fogná a felvetésed láttán. Ugyanis ő az osztrák (tehát idegen) állam ellen eszelte ki mindezeket. Nem pedig a magyar állam ellen."
De ha a magyar állam a sz*r akkor nem tök 8? (Amúgy nem is vagyunk annyira szabad ország mint mondják.)
Szerintem költözz valami nem olyan kis településre Nyugat-Ukrajnába, mondjuk Ungvárra vagy Beregszászra. Nem olyan szegényes hely, mint mondjuk a kárpátaljai falvak, nincs annyira elzárva Nyugat-Európától mint Közép-Ukrajna vagy a ruszki területek, de sokkal kisebb az állami megfigyelés meg szabályozás mint nálunk, jóformán egy "népi anarchiában" élsz.
Én szívesen elköltöznék Ukrajnába, sztem király hely és olcsóbb, mint Izraelbe menni kibbucra meg ilyenek.
"Ráadásul az ukrán csajok is jók.:D"
Jaja :)
"Az a lényeg hogy ne kelljen perkálnom az adót"
csak akkor leszel szives nem hívni a rendőrséget, nem hívni a tűzoltókat, nem használni az utakat, nem használni az egészségügyet stb.
hogy szakadna rá a fajtádra egy mázsa sz@r!
"De ha a magyar állam a sz*r akkor nem tök 8? (Amúgy nem is vagyunk annyira szabad ország mint mondják.)"
Tök nyolc, csak éppen nem sokat érsz el vele. Ugyebár Deákék mindezzel azt akarták elérni, hogy az osztrákok állítsák vissza a magyar államiságot. Erre végül rá is kényszerítették őket, mivel Deákra sokan hallgattak, és mivel tömegével inkább börtönbe mentek a magyarok, meg hagyták, hogy elvegyék mindenüket, de nem fizettek adót, ezért végül Ausztria kiegyezett velünk. Ha nem teszi, akkor vége lett volna neki is.
De te kit kényszerítesz rá mire? Elvileg önálló ország vagyunk. Ha az emberek tömegével nem fizetnek adót, akkor csak az állam megy csődbe, ami (ellentétben Deák korával) a kutyát nem fog érdekelni. Ilyesmi volt a Weimari Köztársaságban is, mikor az utcasarkon söpörték a bankókat, meg koldultak BÁRMI munkáért. Vagy ami most lett majdnem Görögben.
A másik dolog, hogy Deákra tömegesen hallgattak az emberek, mert elismerték vezetőnek. De te rád ki hallgat majd? Gondolod, hogy azért, mert te a kútba ugrasz, majd más is utánad ugrik, és hagyja lefoglaltatni a vagyonát?
17:01
"Én szívesen elköltöznék Ukrajnába, sztem király hely"
Nem lenne magas az odaköltözéstől számított várható élettartamod, az az érzésem.
"De ha a magyar állam a sz*r akkor nem tök 8?"
És melyik állam jó? A nigériai? Az orosz? A kínai? A nepáli? A svájci?
Ha valamelyik állam szerinted "jobb", akkor költözz oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!