Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek a jobbik...

Mi a véleményetek a jobbik "hiszekegy" törvényéről?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2010. júl. 27. 12:36
1 2 3 4 5 6 7
 31/63 clint ***** válasza:
93%

Szóval a kommunizmus ugyanolyan eszme mint a vallás...

Jó példa erre nem is érdemes reagálni.

De arra a kérdésre ti sem válaszoltatok, hogy ennyi erővel ha izraelben élnék, engem is idegesítenie kéne a zsidó jelképek??

2010. júl. 27. 13:39
 32/63 Voltaire ***** válasza:
5%

Clint

Izrael bevallottan egy zsidó állam, a lakóinak jó része vallásos zsidó, stb. Magyarország nem egy egységes keresztény ország. Érted?

2010. júl. 27. 13:41
 33/63 anonim ***** válasza:
100%
Izraelben pont hogy kisebbségben vannak az ortodox zsidók, nem tudom milyen statisztikát néztél.
2010. júl. 27. 13:43
 34/63 anonim ***** válasza:
90%

"Hiszek egy Istenben, hiszek egy hazában, hiszek egy isteni örök igazságban, hiszek Magyarország feltámadásában! "

Most kérlek tegyétek félre az emlékeiteket, s gondoljátok azt egy pillanatra, hogy ez nem néhány évvel a Trianon utáni időkben készült egy pályázatra. Most komolyan: Láttok ebben bármi rasszista, revizionista, szélsőjobbos részt? Mert ha eltekintek attól hogy az 1920-30 közti években készült, én nem. Szerintem inkább csak erőt önt az emberek szívébe (, azokéba akik nem ilyen ellenségesen állnak hozzá.)

15/f

2010. júl. 27. 13:44
 35/63 anonim ***** válasza:
6%
Izraelben rengeteg muszlim és keresztény él, továbbá pár százalék ateista is. Lehet, hogy zavarják őket a zsidó jelképek, és? Mit akartál ezzel mondani?
2010. júl. 27. 13:44
 36/63 clint ***** válasza:
100%
voltaire, léteznek palesztinok is. A zsídóság erőlteti rá a népre. Hogyha Horty korszakában mindenhol kinn volt a Hiszekegy akkor lényegében ugyanaz volt a kereszténységgel mint ma a zsidósággal Izraelben.
2010. júl. 27. 13:45
 37/63 anonim ***** válasza:
48%
Valamint egész Izraelt a cionizmusnak köszönhetően hozták létre, ami egy világi mozgalom, ezáltal semmi köze a valláshoz (az ortodox zsidók máig a megváltót várják aki egyesíti őket Izraelben, tehát el sem fogadják a létjogosultságát).
2010. júl. 27. 13:45
 38/63 anonim ***** válasza:
0%

"De arra a kérdésre ti sem válaszoltatok, hogy ennyi erővel ha izraelben élnék, engem is idegesítenie kéne a zsidó jelképek??"

Izrael "A" Zsidó Állam. Magyarország nem keresztény állam, az a Vatikán. Magyarország a Magyar Állam (így, nagybetűsen).

Egyébként ott is sokakat zavar.

2010. júl. 27. 13:48
 39/63 clint ***** válasza:
90%

"Izraelben rengeteg muszlim és keresztény él, továbbá pár százalék ateista is. Lehet, hogy zavarják őket a zsidó jelképek, és? Mit akartál ezzel mondani?"

Hasonlatot, minek kell felháborodni azon, hogy ha itt ki lesz rakva egy pepír, mikor ott nem nézik semmibe a nemzsidókat. Egyébként meg ha én ott laknék, engem nem érdekelne a sok zsidó jelkép, egyáltalán nem zavarná a vallási vagy gondolkozási hovatartozásom, sem betegebb, sem egészségesebb nem leszek tőle, kit érdekel?

Titeket zavar minden ami keresztény.

2010. júl. 27. 13:50
 40/63 Voltaire ***** válasza:
6%

Clint

Állami intézményben, pláne gyerekeknél igen, minden zavar, ami keresztény, muszlim, buddhista, zsidó, krisna tudatú, vagy sámánhitű.

2010. júl. 27. 13:53
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!