Mi a véleményetek a jobbik "hiszekegy" törvényéről?
Szóval a kommunizmus ugyanolyan eszme mint a vallás...
Jó példa erre nem is érdemes reagálni.
De arra a kérdésre ti sem válaszoltatok, hogy ennyi erővel ha izraelben élnék, engem is idegesítenie kéne a zsidó jelképek??
Clint
Izrael bevallottan egy zsidó állam, a lakóinak jó része vallásos zsidó, stb. Magyarország nem egy egységes keresztény ország. Érted?
"Hiszek egy Istenben, hiszek egy hazában, hiszek egy isteni örök igazságban, hiszek Magyarország feltámadásában! "
Most kérlek tegyétek félre az emlékeiteket, s gondoljátok azt egy pillanatra, hogy ez nem néhány évvel a Trianon utáni időkben készült egy pályázatra. Most komolyan: Láttok ebben bármi rasszista, revizionista, szélsőjobbos részt? Mert ha eltekintek attól hogy az 1920-30 közti években készült, én nem. Szerintem inkább csak erőt önt az emberek szívébe (, azokéba akik nem ilyen ellenségesen állnak hozzá.)
15/f
"De arra a kérdésre ti sem válaszoltatok, hogy ennyi erővel ha izraelben élnék, engem is idegesítenie kéne a zsidó jelképek??"
Izrael "A" Zsidó Állam. Magyarország nem keresztény állam, az a Vatikán. Magyarország a Magyar Állam (így, nagybetűsen).
Egyébként ott is sokakat zavar.
"Izraelben rengeteg muszlim és keresztény él, továbbá pár százalék ateista is. Lehet, hogy zavarják őket a zsidó jelképek, és? Mit akartál ezzel mondani?"
Hasonlatot, minek kell felháborodni azon, hogy ha itt ki lesz rakva egy pepír, mikor ott nem nézik semmibe a nemzsidókat. Egyébként meg ha én ott laknék, engem nem érdekelne a sok zsidó jelkép, egyáltalán nem zavarná a vallási vagy gondolkozási hovatartozásom, sem betegebb, sem egészségesebb nem leszek tőle, kit érdekel?
Titeket zavar minden ami keresztény.
Clint
Állami intézményben, pláne gyerekeknél igen, minden zavar, ami keresztény, muszlim, buddhista, zsidó, krisna tudatú, vagy sámánhitű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!