Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Van olyan aki nagyot csalodott...

Van olyan aki nagyot csalodott a kormányban, mert pl. elveszítette a munkahelyét, lejárt a munkanélküli támogatása és a kormany le se sz. @. rja? Vagy más okból?

Figyelt kérdés

Tényleg idáig kell sűlyednie a magyar népnek és még kitudja hányan kerűlnek az utcára, ahoz h a kormany végre megmozdítsa a kisújját polgáraiért, ha egyáltalán tesz vmit?

Eddig nagy fideszes voltam de most akkor pofon ért h egykönnyen nem térek magamhoz😠

Van más is aki csalódott?

2020. ápr. 7. 15:01
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:

Most meseljem.el az egesz eletemet.

Diplomas vagyok, nem tudt elhelyezkedni, elmentem kulfoldre. Par ev utan visszajottem, szakmamba tovabbra sem tudtam elhelyezkedni, balesetem volt ami miatt 1ev kimaradt, dolgoztam par evet es januarban elveszitettem a munkahelyem.

Felvettek mashova ahol a virus miatt megsem kellettem.

Sokan vannak hasonlo helyzetben ,nem csak 1emberrol van szó.

Es konnyu nagylovon űlve beszélni amikor biztonsagba vagy, azzal aki pont most esett le a loról

2020. ápr. 7. 15:41
 22/29 anonim ***** válasza:
74%

"Piros kalapacs , legyel te munkanelkuli es ne higyjenek neked. Ugyis visszakapjatok."

Voltam munkanélküli nem egyszer és valószínű leszek is a jövőben és akkor mi van? egy hét alatt találtam mindíg mást. Tudod ahelyett hogy itt rinyálnál te is ezt tehetnéd már ha valóban kirúgtak amit erősen kétlem mert akkor nem itt irogatnál hanem valamellik állás hirdetésen

2020. ápr. 7. 15:41
 23/29 mindentudó99 ***** válasza:
65%
Menni kell a munka után ha nincs más megoldás. Mások is ezt teszik. Nem mindenhol van elbocsájtás. Bár ha sokat vársz hamar betöltődnek az àllások
2020. ápr. 7. 15:58
 24/29 anonim ***** válasza:
20-as : pl. nem ártana csökkenteni ilyen helyzetben a polgármesterek fizetését is.Utánanéztem mennyit keresnek,aki a legkevesebbet keresi,1-500 fős faluk,az 299ezer bruttó.Aztán megy szépen lakosságszámban felfelé,aki már 501 fős települést visz,az 389 ezer brutto már,stb.,stb,a végén aki 30ezer főnél nagyobb települést visz,annak 797 ezer a bruttója.(ProfitLine oldalon van levezetve).Szép kis fizetések vannak.Nem lesz egyikkel se gáz,majd szépen ők is átcsoportosítják a pénzeket,amit az én lakóhelyem is csinál,és kész.
2020. ápr. 7. 16:22
 25/29 anonim ***** válasza:

Hajdú-Biharban jelenleg 1354 betöltetlen állás van...KIZÁRT hogy nem találsz. Már rengeteg birkának elbégettem, most elbégetem neked is.

Ha teszemazt elmész havi 80.000forintért ablakot mosni, az pont 80.000rel több mint a nulla. Érted-e?

2020. ápr. 7. 18:18
 26/29 anonim ***** válasza:
most mint mondjak, legalább ez ráébresztett, hogy eddig se kellett volna fideszesnek lenned. igaz, késő bánat, itt lesznek még jó ideig a nyakunkban. szóval kösz.
2020. ápr. 7. 19:13
 27/29 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem katasztrofa esetén a kormanynak mindenkirol gondoskodnia kell ha volt munkaja ha nem.Nem mi okoztuk ezt a virust!
2020. ápr. 7. 20:35
 28/29 A kérdező kommentje:

Komolyan szegyen milyenek vagytok, utalatos modon beszeltek majdnem mind.

Olyan nehez felfogni h most senki sem alkalmaz.

Meg engem hibaztat es leszol mindenki.

Nem csodalkozom ha ti itt mindnyajan ilyen nehez felfogo kepessegguek vagytok akkor mit varjak hasonlo emberektol akik ugyanugy Semmilyen Empatiaval nem rendelkeznek mint a kormany.

Nem ertitek h dolgoztam es nem fizettek ki , hogy probalkoztam mashol de vegul nem hivtak.

Kivanom teljes szivembol h mind akik igy leszoltatok legyetek munkanelkuliek es ha kaptok is munkát éhezzetek. Akkor meglatjatok milyen es akkor büszkeségetek kudarcot vall amelyel most engem tiportatok. A kivansagom teljesul

2020. ápr. 8. 15:46
 29/29 anonim ***** válasza:
"A kivansagom teljesul" -szuper, akkor kívánd azt, hogy felvegyenek dolgozni - és addig is, amíg nem sikerül a férjed segítségével vészeld át az időszakot. Teljesül. A kormánynak ehhez semmi köze. Több millióan lettek most munkanélküliek a világon!!!
2020. ápr. 8. 16:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!