Van olyan aki nagyot csalodott a kormányban, mert pl. elveszítette a munkahelyét, lejárt a munkanélküli támogatása és a kormany le se sz. @. rja? Vagy más okból?
Tényleg idáig kell sűlyednie a magyar népnek és még kitudja hányan kerűlnek az utcára, ahoz h a kormany végre megmozdítsa a kisújját polgáraiért, ha egyáltalán tesz vmit?
Eddig nagy fideszes voltam de most akkor pofon ért h egykönnyen nem térek magamhoz😠
Van más is aki csalódott?
Most meseljem.el az egesz eletemet.
Diplomas vagyok, nem tudt elhelyezkedni, elmentem kulfoldre. Par ev utan visszajottem, szakmamba tovabbra sem tudtam elhelyezkedni, balesetem volt ami miatt 1ev kimaradt, dolgoztam par evet es januarban elveszitettem a munkahelyem.
Felvettek mashova ahol a virus miatt megsem kellettem.
Sokan vannak hasonlo helyzetben ,nem csak 1emberrol van szó.
Es konnyu nagylovon űlve beszélni amikor biztonsagba vagy, azzal aki pont most esett le a loról
"Piros kalapacs , legyel te munkanelkuli es ne higyjenek neked. Ugyis visszakapjatok."
Voltam munkanélküli nem egyszer és valószínű leszek is a jövőben és akkor mi van? egy hét alatt találtam mindíg mást. Tudod ahelyett hogy itt rinyálnál te is ezt tehetnéd már ha valóban kirúgtak amit erősen kétlem mert akkor nem itt irogatnál hanem valamellik állás hirdetésen
Hajdú-Biharban jelenleg 1354 betöltetlen állás van...KIZÁRT hogy nem találsz. Már rengeteg birkának elbégettem, most elbégetem neked is.
Ha teszemazt elmész havi 80.000forintért ablakot mosni, az pont 80.000rel több mint a nulla. Érted-e?
Komolyan szegyen milyenek vagytok, utalatos modon beszeltek majdnem mind.
Olyan nehez felfogni h most senki sem alkalmaz.
Meg engem hibaztat es leszol mindenki.
Nem csodalkozom ha ti itt mindnyajan ilyen nehez felfogo kepessegguek vagytok akkor mit varjak hasonlo emberektol akik ugyanugy Semmilyen Empatiaval nem rendelkeznek mint a kormany.
Nem ertitek h dolgoztam es nem fizettek ki , hogy probalkoztam mashol de vegul nem hivtak.
Kivanom teljes szivembol h mind akik igy leszoltatok legyetek munkanelkuliek es ha kaptok is munkát éhezzetek. Akkor meglatjatok milyen es akkor büszkeségetek kudarcot vall amelyel most engem tiportatok. A kivansagom teljesul
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!