Van olyan aki nagyot csalodott a kormányban, mert pl. elveszítette a munkahelyét, lejárt a munkanélküli támogatása és a kormany le se sz. @. rja? Vagy más okból?
Tényleg idáig kell sűlyednie a magyar népnek és még kitudja hányan kerűlnek az utcára, ahoz h a kormany végre megmozdítsa a kisújját polgáraiért, ha egyáltalán tesz vmit?
Eddig nagy fideszes voltam de most akkor pofon ért h egykönnyen nem térek magamhoz😠
Van más is aki csalódott?
Mar elotte veszitettem el a munkahelyem.
Hadd ne reszletezzek mindent. Januartol vagyok munkanelkuli . Azota dolgoztam napi bejelentessel es a virus miatt elkuldtek.
Most semmit sem kapok.
Meg szamolni sem tudok sem.logikusan gondolkodni az a baj az elottem szolokkal.
Nem kell oltogatni engem, amikor te fogsz nehez helyzetbe kerulni akkor emlekezz legyszives , mert a te sorod is minden bizonnyal eljõn, hiaba bízol annyira a munkahelydben, eljon a te idõd is.
Es majd akkor erezni fogod h milyen erzes.
Amikor talpon vagy fogalmad sincs milyen az amikor elesel és még beléd is rugnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!