Van olyan aki nagyot csalodott a kormányban, mert pl. elveszítette a munkahelyét, lejárt a munkanélküli támogatása és a kormany le se sz. @. rja? Vagy más okból?
Tényleg idáig kell sűlyednie a magyar népnek és még kitudja hányan kerűlnek az utcára, ahoz h a kormany végre megmozdítsa a kisújját polgáraiért, ha egyáltalán tesz vmit?
Eddig nagy fideszes voltam de most akkor pofon ért h egykönnyen nem térek magamhoz😠
Van más is aki csalódott?
Nem lopott el soha senki semmit. Könnyű mondani, hogy lop a kormány, de bizonyítani már nem is olyan egyszerű, igaz?
Gyenge elméju vagy te aki engem trollnak neveztél .
Legyel te munkanélkuli most azt kivanom , es ne adjon senki sem munkat. Vagy adjanak munkat de ne fizessenek ki, mint ahogy velem tettek. Szia
14es Hajdu-Biharban hol?
Es ezt komolyan kerdezem.
6os majd sirjal te es senki ne segitsen!
En az igazat irtam le nem vagyok az aminek neveztel.
Azert nem adnak segelyt mert egy haztartasban lakok a párommal.
És az allami számítasok szerint kettõnk szamara elegendõ kell legyen az ö fizetése.
és nyilván ez a helyzet 10 év alatt most merült fel
nem 10 éve vagy iskolázatlan
nem 10 éve vagy kiszolgáltatva a hajdú-bihar megyei viszonyoknak
ha ez így van akkor ez valóban óórbán hibája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!