Emberek! Miért szidja itt mindenki a magyar egészségügyet? Lentebb leirom hogy miért butaság hogy a magyar EÜ pocsék!
Tegnap elestem és bevertem a fejem egy kőlépcsőbe. Kihivtak hozzám a mentőket akik megérkeztek 10 percen belül. Na most rendesek voltak segitőkészek, bevittem a péterfi kórházba ott rögtön fogadott a mosolygós kedves doktornő. Megnézte a pupillákat, a sérült részt a fejemen valamint adott beutalót koponyaröntgenre. Kb 5 perc múlva behivtak a röntgenre, majd ezt követően 5 perc alatt kielemezték afelvételt szerencsére nincs se törés csak koponyazúzódás. Fajdlomcsillapitot kaptam és mehettem is haza kb az eséstől számitva 50 perc alatt már megvizsgáltak, kezeltek és nagyszerűen elláttak ÚGY hogy ez este történt!!!!
Ha valaki nekem szidni merészeli a magyar egészségügyet azt majd jól orron koppintom! Pocskondiázás megy de a jót a legkisebb mértékben veszi észre a társadalom!
Emberi tulajdonság a hazai szolgáltatásokat szidni.
Hányszor olvasni híreknél kommentekben, hogy "ilyen is csak nálunk történhet meg", persze ezt azok írják, akik külföldi hírekről nem sokat tudnak.
Valamiért az emberek szeretik azt hinni, hogy a szomszéd kertje mindig zöldebb. Különösen igaz ez, amikor még sosem éltek a szomszédban pedig van 30-31 ország Európában ahova jogunk van költözni.
Az Egyesült Királyságban, ahol én élek, pl olyan az egészségügy, hogy ha bajod van, mennél a háziorvoshoz, s mire időpontot kapsz, addigra vagy már meggyógyulsz vagy meghalsz. Ha meg eljutsz oda, a GP beírja Google.co.uk vagy az nhs.uk oldalra a tüneteket és megméri a vérnyomást.
Kb mindig ennyi a vizsgálat.
És a Brexit kampány szerint mi az ingyenes egészségügyi ellátásért jöttünk ide......
Én vagyok a 22-es, dec. eleje óta várok időpontot CT-re.
Most bejött a járvány, ha vége lesz, gondolom előreveszik a sürgős esetek... talán majd egy év múlva eljutok..., vagy sem!
Hagyj ne tapsikoljak!
31# attól itt is szar...
De amúgy egyetértek, saját tapasztalat is, meg az UK legkülönbözőbb részein élnek a rokonok és barátok, mindenhol így van, hogy paracetamol mindenre és csá. Keresztanyám rákban halt meg, de úgy, hogy fel sem ismerték, csak mikor már a halálán volt, mert hiába járt az orvos nyakára, mindig csak felírtak valami tablettát, a pajzsmirigyére mondták, hogy lehetne mintát venni, de á biztos csak ciszta úgy is, minek vele foglalkozni. Hát nem az volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!