Emberek! Miért szidja itt mindenki a magyar egészségügyet? Lentebb leirom hogy miért butaság hogy a magyar EÜ pocsék!
Tegnap elestem és bevertem a fejem egy kőlépcsőbe. Kihivtak hozzám a mentőket akik megérkeztek 10 percen belül. Na most rendesek voltak segitőkészek, bevittem a péterfi kórházba ott rögtön fogadott a mosolygós kedves doktornő. Megnézte a pupillákat, a sérült részt a fejemen valamint adott beutalót koponyaröntgenre. Kb 5 perc múlva behivtak a röntgenre, majd ezt követően 5 perc alatt kielemezték afelvételt szerencsére nincs se törés csak koponyazúzódás. Fajdlomcsillapitot kaptam és mehettem is haza kb az eséstől számitva 50 perc alatt már megvizsgáltak, kezeltek és nagyszerűen elláttak ÚGY hogy ez este történt!!!!
Ha valaki nekem szidni merészeli a magyar egészségügyet azt majd jól orron koppintom! Pocskondiázás megy de a jót a legkisebb mértékben veszi észre a társadalom!
3#
Megszökött a koronavirusos gyanuval feltételezett ember! Az nem ugyanaz mint hogy a mentő késik. És ha valakit koronavirus gyanujaval viszik a szt. lászló infektológiájára karanténba akkor ott a mentősöknek kötelező védőöltözetbe bujniuk ami nem 5 perc!!! Hanem több.
6#
Tudom hogy szoktak nyugtatózni időseket. És ennek komoly oka van. Mégfpedig hogy ha nem tennék vernék az ápolókat, orvost. Időskorban gyakori a szellemi elbutulás, demencia ami kontrollálatlan agresszióhoz, agitált viselkedéshez vezet. A másik meg hogy az öreg akinek közeleg a vég azt érzi. Hogy ne szorongjon inkább adnak neki nyugtatót és igy mindenki jól jár. Nekem ez a véleményem!
10#
Másfél óra nem sok idő! És nem ótvar kórház!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!