Emberek! Miért szidja itt mindenki a magyar
egészségügyet? Lentebb leirom hogy miért butaság hogy a
magyar EÜ pocsék!
Figyelt kérdés
Tegnap elestem és bevertem a fejem egy kőlépcsőbe. Kihivtak hozzám a mentőket akik megérkeztek 10 percen belül. Na most rendesek voltak segitőkészek, bevittem a péterfi kórházba ott rögtön fogadott a mosolygós kedves doktornő. Megnézte a pupillákat, a sérült részt a fejemen valamint adott beutalót koponyaröntgenre. Kb 5 perc múlva behivtak a röntgenre, majd ezt követően 5 perc alatt kielemezték afelvételt szerencsére nincs se törés csak koponyazúzódás. Fajdlomcsillapitot kaptam és mehettem is haza kb az eséstől számitva 50 perc alatt már megvizsgáltak, kezeltek és nagyszerűen elláttak ÚGY hogy ez este történt!!!!
Ha valaki nekem szidni merészeli a magyar egészségügyet azt majd jól orron koppintom! Pocskondiázás megy de a jót a legkisebb mértékben veszi észre a társadalom!
Van olyan település ahova 1 óra mire kiér a rohammentő (megtörtént eset). Szóval te a magad 10 percével gondolom nagyobb városban élsz, közel a mentőállomáshoz. Meg jó napot fogtál ki, de ennyi.
2020. márc. 6. 18:48
12/38 anonim válasza:
#9, és ha az orvos épp műtött egy balesetest? Hallottál prioritásról? Előbb az életveszélyben levők jönnek s utána a migrénesek stb...
2020. márc. 6. 19:15
13/38 anonim válasza:
Volt már olyan, mikor allergiás reakcióval vittek be valakit az ügyeletre, tiszta vörös kiütéses volt, az egész teste kézfeje, lába meg minden be volt dagadva, levegőt is alig kapott már, mert 2 órát ült ott mire valaki megnézte az ügyeleten. Most ha az ilyen ott esik össze holtan, mert már ugye itt az van akkor az nem prioritás?? Annyi szerencséje volt, hogy hozzátartozók adtak neki allergia gyógyszert, mert amúgy ott maradt volna.
2020. márc. 6. 19:41
14/38 anonim válasza:
Ennél kicsit árnyaltabb a kép azért. Ha csak nem kamu a kérdés.....
2020. márc. 6. 19:50
15/38 anonim válasza:
A Peterfyvel nekem is szerencsém volt, (a Fiumei útival), nagyon klasszul összerakták a törött gerincem, és a bent töltött 10en akárhány napom alatt is végig nagyon jól bántak velem. De ettől még egyáltalán nem mondom, hogy jó az eü, persze azóta is áldom az eget, hogy ezt ilyen jól kifogtam.
2020. márc. 6. 19:53
16/38 anonim válasza:
"Ha valaki nekem szidni merészeli a magyar egészségügyet azt majd jól orron koppintom!"
Felőlem koppintsál csak előbb költözz ide Egerbe és tapasztald meg milyen az itteni kórház. Apám rekordja 4 órás várakozás egy varratszedésre és a felét benne hagyták.
2020. márc. 6. 21:06
17/38 Andizsuzsi válasza:
Achilles ín gyulladással fizikoterápiára járok. Az orvos szerint részleges szakadás áll a háttérben, de megerősíteni nem sikerült a gyanúját, mert bár a kezelés harmadán túl vagyok, UH-ra még nem sikerült időpontot kapnom.
2020. márc. 6. 21:12
18/38 hollófernyiges válasza:
Úgy látszik a kedves kérdezőnek eléggé az orrára koppintottak.
2020. márc. 6. 21:29
19/38 anonim válasza:
Kérdező egyetlen, saját tapasztalatból levonsz következtetést az egész magyar egészégügyre? Vannak sokan, akik szerint nagyon jó, mert pl. ahol élnek néhány éve felújítottak egy kórházat, vagy a háziorvosa jó, vagy a szomszéd nénihez gyorsan nkiért a mentő. Egy-két felújított kórház nem jelenti azt, hogy ne lenne több mint száz olyan, ahol málik a vakolat, ahol a betegnek kell bevinni a gyógyszert, ahol nem tudják kifizetni a beszállítókat. Egy gyorsan kiért mentő nem jelenti azt, hogy mindig ez történik. Pest megyében az esetek 40%-ában 15 percnél is tovább tart mire kiérnek.
2020. márc. 6. 22:47
20/38 anonim válasza:
Én akkor kezdtem rájönni mennyire gáz az egészségügy, amikor látásvizsgálatra szemüveghez két hónap múlva tudtak időpontot adni. Két hét még ok, de két hónap??
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!