Gyurcsány Ferencet szabad rossz színben feltüntetni?
lesz ami lesz kiirom!
dr czeizel egy genetiaki tevedes!!
hallotam-(videorol)-az omlengeseit zsidozo fajelmeleteit,amiket meg julius streicher es alfred rosenberg is megirigyeltek volna!!
a fidesz kornyekein meg erosen ugytunik egyre jobban f@snak gyurcsanytol!
ezert elkezdik a mar kitunoen ismetrtrt lejarato,mocskolodo,gyalazkodo kampanyukat!!ugyanis nincsen elfogadhato ellenervuk!
goveret
Én azt a könyvét olvastam a Czeizelnek, amit egy évtizedes nemzetközi kutatások eredményei alapján írt. Több európai ország vett részt benne, összehasonlító genetikai vizsgálatok a magyarság genetikájával a lehető legnagyobb mintavétellel.
A másik megjegyzésedről: ugyan milyen tényező lehet egy olyan gyurcsányféle volt vezető, aki a valaha volt legkártékonyabb vezetők között 17. az amerikai közgazdászok elemzései alapján?
Ha valami, akkor ez a tény maga elég "rossz színben" tünteti fel, nem?
26-os
az amibol streicher es rosenberg az "ihletet meritette" az is egy tudomanyos mu volt! L/ Frtische irtameg a 30-as evek elejen!
de ez nem jelenti azt hogy ne lenne hagymazas vergozos baromsag!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!