Gyurcsány Ferencet szabad rossz színben feltüntetni?
Figyelj, csak ha egyszerűen leírod az igazságot, már éppen elég rossz színben tünteteted fel🤔🤔🤔
Ő az, akit nem lehet jó színben feltüntetni!
Molyember, nagyon tévedsz, többször is.
NEM a szerinted "jobbosok" írnak minősíthetetlen stílusban. De biztos, hogy ezt te is tudod, csak valamiért nem az igazat írod.
A másik, amit személyes tapasztalatból tudok, hogy nekem évekkel -max 7 éve- ezelőtt többször törölték kérdésem/válaszom a cigány szó miatt. Többször megmagyaráztam, hogy az a helyes kifejezés a közép-európai romákra, és a roma a nemzetközi kifejezés, másutt a világon élő cigányokra. Emellett használják a cigány szervezetek neveiben is, ezért is helytelen volt a törlés. Remélem ez is segített, hogy aztán később nem cenzúrázták ki a helyes szó használatát.
A röhej, hogy tényeket írtam, személyes tapasztalatból, és olvasott dolgokat, ismert genetikus könyvéből.
Na, erről beszéltem. Én minden alkalommal leírtam a cigány szót, ha a témába vágott, és sosem töröltek miatta. Ez hogy lehet? Tudom, azért, mert én büdös, hazaáruló lipsi vagyok, és az ilyeneket nem bántják a moderátorok, ellentétben veletek, akik csak az igazságot és a saját tapasztalatot írják, és ezért az egészvilág gyűlöli őket. .
Nekem is volt rossz tapasztalatom a cigányokkal, rossz környéken nőttem fel, megtámadtak nem is egyszer. Ezt most leírtam, és nem fogják törölni. Szerinted miért? Még mindig azért, mert én lipsi vagyok? Nem lehet, hogy a te tényszerű közléseid valójában rasszista mocskolódások voltak? Azért a válaszodnak az a része, ahol az ismert genetikus könyvét emlegeted, minimum elgondolkodtató. Biztosan nem volt benne valami fajelméletes okoskodás? :)
Az a legjobb, hogy ezzel még mindig a kérdezőnek válaszoltam. Ti tényleg elhiszitek, hogy véleményterror van, meg ballipsi elnyomás? Tényleg nem látjátok, hogy élhetetlenné teszitek a világot a gyűlölködéssel, ezért kell (egyszerűen muszáj) minden normális oldalról tiltani titeket? Nem azzal van a baj, hogy utálod a cigányokat, mert én meg utálom szőlős Fantát, és ez senkit sem érdekel, hanem azzal, hogy ebből önigazoló, másokat elpusztítani akaró ideológiát csináltok. Az előző válaszomban már írtam: ez vagy képmutatás, vagy butaság.
Jöhetsz azzal, hogy nem ti kezdtéték (ehh...), nem ti vagytok az agresszorok, hanem a cigányok, akik lopnak, csalnak, ölnek, nézzem meg, kikkel vannak tele a börtönök. A helyzet az, hogy ezzel egy szintre helyezed magad a legmélyebb szegénységből, putriból, intézetből származó emberekkel, ugyanis a bűnözés nem a semmiből jön. Állva tapsolok.
Molyember, te más listán vagy, mint mások. Remélem, nem csodálkozol.
Czeizel volt a genetikus, ha érdekel.
Molyember
Tény, hogy a szűrő korábban érzékenyebb volt bizonyos kifejezésekre, ezeket azonban elküldésnél azonnal visszajelezte, s módosíthattad. Azonban, ha egy posztnál a "Válasz a moderátor figyelmébe" ikonra klikkelsz, akkor az aktuális moderátor szubjektív megítélésétől függ, hogy törölnek-e.
Nem szoktam "gyülölködő" posztokat írni, ennek ellenére megesett, hogy kiderült, hogy a "válaszoltjaidban" valaki töröltette az én válaszom.
Jelenleg kivételesen én is OFF-oltam.
S, hogy a kérdésre is válaszoljak: 11-essel egyetértek.
14-es, milyen listán?
15-ös, nyilvánvaló, hogy a moderátor ember, és az emberek különböznek, de amíg a vélemény nem gyűlölködést jelent, nem fogják törölni, ebben biztos vagyok.
16, molyember, lehetsz te biztos abban, amiben akarsz, az tőled függ.
De hogy töröltek teljesen semleges -ám tényszerűen valamilyen szempontból valamibe nem illő- válaszokat, az hétszentség.
Nem csak a sajátomról beszélek, láttam más válaszokat, amik később eltűntek. És valószínűtlen, hogy a kérdező töröltette volna.
És pont dk-val kapcsolatos téma is volt, amire emlékszem még. Csak mert ez a kérdés is a dk főnökről szól.
#15 ebben viszont tévedsz, a felnőtt párkapcsolatok témakörben rendszeresen, figyelmeztetés nélkül törlik az ottani szélsőfeminista (más szót szoktak erre használni) csoportosulásnak nem tetsző, moderációs elvekbe nem ütköző, nem gyűlölködő hozzászólásokat, mert ezek csoportban jelentgetik, a lepontozás mellett, és nyilván a moderátoroknak minden jelentésről értesítés jön, ami egy idő után nyilván zavaró.
Viszont az igaz, hogy a fideszesek (akik most ébb jobbosságnak hirdetik kádárizmusuk) fröcsögéseit, propagandáját nem szokták törölni, hiszen tele van ez a isrészleg ilyenekkel, lásd takács, és elvtársai, mert itt nincs olyan szervezett, triggerelhető jelentőcsapat, mint a feminá...
Időnként a takács klán ha ugyan akkor van szolgálatban a csapat, a jelentgetés spammel tudnak törölni egy két "lipsi" hozzászólást, de szerencsére ritka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!