Mit szólna Orbán, ha a francia válogatotthoz hasonló vegyes etnikumú fociválogatottunk világbajnok lenne?
Akar a fene négereket látni, csak felvetettem a kérdést,és
van több európai csapat amiben nagyon jól szuperálnak.
A cigány etnikummal nem vagyunk előbbre,abból már van a csapatban elég,sokra nem mentünk velük. Sebők Viliék idejében kaptunk a Jugóktól egy hetest,meg egy hatost Csank Jani Bácsi idejében,talán 1998-ban.
A Vinicius-ügy sajnos Fehérvár szégyene.
Székesfehérvár igazából főváros lenne, koronázó város. De már a kommunizmus idején tönkre akarták tenni, elhelyezték, elüldözték, akit lehetett.
Most meg szégyen darabokat játszanak a színházban, igaz, hogy ez más nem az a kőszínház, ami az első kőszínházként épült, aztán leégett.
És szégyen, hogy a fehérvári focisták között nem egy Viniczai -ami régi fehérvári családnév-, hanem egy Vinicius nevű néger van. Az meg szégyen a magyar lányokra, hogy még olyan is akadt, aki párnak választotta.
Igazából én úgy tudtam, hogy a Sebőék is az első táncházakat ott tartották, még 1975-76-ban, de erről nem találtam semmit, pedig szerintem úgy volt. Bár lehet, hogy még nem hívták semminek, csak összejöttek zenélni-táncolni.
Pedig a Cser-Palkovics egy régi helybeli család leszármazottja.
az hogy mi világbajnokok legyünk, eléggé a fantázia kategóriája jelenleg.
A kérdés felvetése is infantilis
Orbán lecarja ki milyen bőrű, a lényeg hogy ő legyen hatalmon, és az ő NER lovagjai milliárdosodjanak.
A foci csaka hobbija, amit sajnos mi adófizetők fizetjük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!